tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında -5.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/5235-parmakliklar-ardinda-5bolum-ozeti.html)

Güllü 13.04.08 16:27

Parmaklıklar Ardında -5.Bölüm Özeti
 
5.Bölüm Özeti


Hayriye dışarıdaki macerasına Pala’nın yerinde çay içerek başlar. Sonra sahile inip yıllardır sadece sesini işittiği dışardaki deli dalgalara yakından bakar.

Bu sırada Aliye ve Nazlı Tahsin cinayeti nedeniyle yanyana hücrelerde çile doldurmaktadırlar. Nazlı’nın sorguya götürülmesini fırsat bilen Gülten Aliye’ye eziyet ederken Handan durumu görür ve Gülten’i uzaklaştırır. Aliye Handan’a Tahsin’le ilgili öyle bir şey söyler ki Handan dehşete kapılır. Handan’ın durumunu farkeden Tarık onu deniz kenarında yürüyüşe götürür ve Nazlı’nın geçmişini anlatır. Handan Nazlı’ya yardım edemediği için üzülür ve duruma el koymak ister ama savcı buna izin vermez. Savcı cinayeti aydınlatmak için eski istihbaratçı Perihan’dan yardım ister.

Bu sırada Anna’nın uyuşturucu krizleri artmış, daha ilk kuryeliği sırasında yakalandığı havaalanındaki aramaya dair kabusları sıklaşmıştır. Ona ne psikolog ne de doktor Tarık yardımcı olabilmektedir.

Koğuştaki boşluğu her geçen gün biraz daha artarak farkedilen Hayriye ise İstanbul’a varmıştır ancak yaşadıklarıyla mektuba yazdıkları bambaşkadır. Hayriye Suzan’a cesaret vermek için dışarıya dair iyi şeyler anlatadursun, çocuklarıyla ilgili aldığı son bir kötü haber Suzan için bardağı taşıran damla olur.











Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:01 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2