tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında -10.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/5240-parmakliklar-ardinda-10bolum-ozeti.html)

Güllü 13.04.08 16:29

Parmaklıklar Ardında -10.Bölüm Özeti
 
10.Bölüm Özeti

HANDAN’IN YETKİLERİ KISITLANIYOR

Zehra’nın oğlu Hasan’a kavuşamadan yaralandığı ve hastanede can çekiştiği haberi koğuşta bomba gibi patlar. Suzan Zehra’ya eziyet ettikleri için koğuştakilere çok öfkelidir. Nur’a bile karşı çıkmayı göze alır. Nur Zehra’nın elini ütü makinesinde yaktığı olayın anısıyla kızının yüzünün birbirine karıştığı kabuslar görmekte ve kendini çok kötü hissetmektedir. Görüşe gelen Nurgül’ün durgunluğu Nur’u büsbütün kaygılandırır. Görüş sonrası fenalaşır. Özgür’ün Nurgül’le ilişkisini açık görüşte öğrenen Aliye ise bu durumu Nur’u büsbütün sinir etmek için kullanır. Bu arada Gülten savcıyı arkasına almış olmanın güveniyle büsbütün saldırgan davranmaktadır. Müfettiş gelmeden eski hesapları kapatma kaygısındaki savcı firar olayını gerekçe göstererek Handan’ın yetkilerini kısıtlamış, hastaneye gidişleri engellemiştir. Durumu sallantıya giren Handan öfkesini Tarık’tan çıkarır. Nazlı’nın çocuğunu düşürmek için ranzadan atlayıp kanama geçirmesi üzerine Handan savcıya rağmen hastane izni verir ve işler çığrından çıkar.














Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2