tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında -11.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/5241-parmakliklar-ardinda-11bolum-ozeti.html)

Güllü 13.04.08 16:30

Parmaklıklar Ardında -11.Bölüm Özeti
 
11.Bölüm Özeti

SUZAN ÖZGÜR ...
HAYRİYE YENİDEN PARMAKLIKLAR ARDINDA ...

Gülten cezaevinde iktidarı ele geçirince kendi kanunlarını devreye sokar. Müfettiş gelecek bahanesiyle yaptırdığı aramalar, anonslar ve koyduğu yeni kurallar mahkumları canından bezdirir. Handan’ın cezaevine getirdiği yeni düzen Gülten’in döneminde hızla yıpranır. Bunu en çok hissedenlerden biri zor günler geçiren Doktor Tarık’tır. Hastanedeye Nazlı’yı ziyarete gittiğinde onu yatağa kelepçelenmiş olarak görmek Tarık’ı üzer. Tahsin’in pisliklerini örtmeye çalışan Gülten ise Nazlı’yı müfettişin gözünden uzak tutmaya çalışacaktır. Müfettişin gelişiyle çelişkiler artar. Müfettiş bir yandan soruşturma sırasında Handan’ın da bulunmasını istediği için Gülten’le savcının, diğer yandan mahkumlarla kişisel ilişkilerini eleştirdiği için Tarık’ın tepkisini çeker. Tarık’ın tek tesellisi, Suzan’ın davasındaki olumlu gelişmedir. “Arkana bakmadan git” der Tarık Suzan’a ama onu üzmemek için Hayriye ablanın yeniden parmaklıklar ardına geleceğini söylemez. Bu arada Nur Nurgül’ü çok merak ettiği için Aliye’den yardım istemek zorunda kalmış ve böylece iki ezeli düşman istemeden de olsa Nurgül ile Özgür’ün kavuşmalarına zemin hazırlamışlardır.








Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:58 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2