tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında -15.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/5245-parmakliklar-ardinda-15bolum-ozeti.html)

Güllü 13.04.08 16:32

Parmaklıklar Ardında -15.Bölüm Özeti
 
15.bölüm özeti
B2’nin önderliğinde başlayan eylem tüm cezaevine yayılır. Handan ilk günkü kararlılığıyla mahkûmların yanına gider ve onlarla konuşarak isyanı sona erdirir. B2 koğuşu bir haftalık havalandırma cezası ile kurtulur ama bu bile onları perişan eder.Tarık Tahsin’in ölüm ve otopsi raporları üzerinden iz sürer ve sonunda çelişkiyi bulur. Ama Yılmaz soruşturmayı devralır. Tarık’ın bu olayla ilgili Handan’la paylaştığı heyecan Yılmaz’ın araya girmesiyle yarım kalmıştır.Yılmaz bir yandan da eski güvenlik kamerası görüntülerinden bir sonuca gitmeye çalışıyordur ama önüne hep bir engel çıkar. Her engelin arkasında savcının olması Yılmaz’ın şüphelerini arttırır. Savcı teftişten kurtulmak için konuları bir an önce kapatmaya çalışıyordur.Özgür ise sarhoş ve perişan bir haldedir. Artık kaçmaktan yorulmuştur. Teslim olma niyetiyle Gülten’e gelir. Gülten onun teslim olmasını engellemek için savcıyı da işin içine katarak hemen bir plan yapar. Özgür kendine geldiğinde artık her şey için çok geçtir. Aliye bu haberi öğrenince onu sakinleştirebilmek hiç de kolay olmayacaktır. Nur olayı gazetede görünce deliye döner ve ben yaptım diye ortaya çıkar ama idarede onun sözüne inanan olmaz. Nur fenalaşıp hastaneye kaldırılır.









Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:11 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2