tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında -17.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/7302-parmakliklar-ardinda-17bolum-ozeti.html)

Güllü 18.07.08 23:39

Parmaklıklar Ardında -17.Bölüm Özeti
 
http://img84.imageshack.us/img84/420...nda1024iw4.jpg

17. Bölüm Özeti

Hamamda çıkan kavganın sonuçları, Filiz’i hiç de beklemediği bir sona doğru götürmektedir. Aliye onu çok zor durumda bırakmıştır ve Filiz çemberden bir çıkış yolu aramaktadır. Artık cezaevinden çıkmalıdır, ama nasıl?

Göreve geldiğinden bu yana gerçekleri ortaya çıkarma mücadelesi veren Handan, Yılmaz’ın desteğiyle artık çabalarının sonuçlarını almaya başlar. Tahsin’in Nazlı’ya tecavüz ettiği ortaya çıkar. Bu başgardiyanlığı Cengiz’e kaptıran Gülten için yeni bir kötü haberdir. İktidardan uzaklaşan Gülten sinerken, yeni iktidar Cengiz işlerin kontrolünü yavaş yavaş eline almaya başlar. Ancak Cengiz Filiz’i kullanmak isterken Filiz’in de ona dair planları vardır.

Aliye Nur’un hastaneden dönüşünü sinirle bekler ve Nur gelir gelmez koğuşta ona saldırır. Nur’u Gülten’le bir olup kardeşine komplo kurmakla suçlar. Gülten olayların üzerini başarıyla örtmeyi o kadar iyi becermiştir ki, Nur’un gerçekleri anlatması yetmez. Nur’a inanan Hayriye bir kez daha ona yoldaş olur ve onu dinler, sakinleştirir. Nur Gülten’in komplosunu açığa çıkarabilecek midir?

Bu arada tecavüz bilmecesi çözüldüğü için Tarık Handan’la yemeğine girdiği iddiayı kaybetmiş ve Handan ile Yılmaz’ı evine davet etmiştir. Ama yemek boyunca Tarık’la Yılmaz arasında yeni bir tartışma yaşanır ve ortam gerilir. Handan bir kez daha ikisi arasındaki gerginliğin ortasında kalmıştır.



Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:24 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2