tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Parmaklıklar Ardında (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/)
-   -   Parmaklıklar Ardında -19.Bölüm Özeti (http://www.tualimforum.com/parmakliklar-ardinda/7304-parmakliklar-ardinda-19bolum-ozeti.html)

Güllü 18.07.08 23:41

Parmaklıklar Ardında -19.Bölüm Özeti
 
19.BÖLÜM ÖZETİ:

Aliye’nin Handan’a saldırmasıyla cezaevinde oluşan otorite boşluğu fazla gecikmeden yeni sahibini bulur. Gülten bir kez daha özlemini duyduğu makama kavuşmuştur. Ve hemen faaliyetlere başlar. Handan yoğun bakımda, Nur hastanede, Aliye ise hücrededir. Gülten ilk iş olarak Aliye’ye kalacak yeni bir yer ayarlamakla işe başlar. Koğuştakiler bir yandan başlarına gelenden Filiz’i suçlarlarken, diğer yandan da Aliye’den haber almaya çalışmaktadırlar. Filiz ise firar planını devreye sokar. Ama tüm bunların farkında olan Perihan Filiz’e bir teklif yapar. Filiz hiç beklemediği bu teklif karşısında acaba ne yapacaktır?

Beray ve Cengiz cephesinde de yeni gelişmeler vardır. Beray, Cengiz’i ateşli bir oyunun içine çeker. Yılmaz’ın ise pes etmeye niyeti yoktur. Savcı ve Gülten’in oyununu bozmak için harekete geçer. Gülten yeniden oturduğu bu makamdan ayrılmamak için bu sefer herşeyi göze almıştır. Gerekirse Nur’u öldürecektir. Bu kararla hastaneye gider. Nur’un kapısındaki nöbetçileri uzaklaştırmak için bir çare bulur ve planını uygulamaya başlar.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:35 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2