Philadelphia Pasta http://img229.imageshack.us/img229/3155/47012129dp9.jpg Philadelphia Pasta Malzemeler: 150 gr petibör bisküvi yada kedidili bisküvi 125 gr Tereyag 800 gr Labne Peyniri (Philadelphia) 1 cay bardagi yogurt 1 paket Dr. Oetker Jöle 75 g seker 3 YK limon suyu 5 YK Portakal suyu 5 YK limonun suyu Yapilisi: Bisküvileri kırıp un haline getirin, erimiş yağ ile karıştırıp kagit serilmisnyuvarlak pasta kalıba elinizle bastirarak yayın ve buzdolabina kaldirin. Krem peyniri, 3 YK limon suyunu ve yogurdu mikser ile karıştırın. kücük bir tencerenin icinde jöleyi seker ve 5 YK portakal suyu ve 5 YK kasigi limonun suyu ile devamli karistirarak kaynatin ve ocaktan alip sogumasina firsat vermeden krem Peynirli karisimin icine ilave edip hepsini mikser ile yaklasik 3 dakika karistirin. Karışımı bisküvili tabanın üzerine dökün ve spatula ile düzlestirin, en az 3-4 saat buzdolabında bekletin (bir gece bekletince daha güzel oluyor). servis etmeden ince limon ve portakal dilimleri ile süsliyebilirsiniz. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:27 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2