![]() |
Pacanga Boregi Pacanga Boregi Malzemeler 2 adet yufka 150 gr pastırma 200 gr rende kasar 1 adet domates 1 adet dolmalık biber 1 tutam maydanoz yaprağı Kızartmak için sıvı yağ Yapilis Tarifi Yufkaları dört üçgen elde edecek şekilde kesin.Pastırmaları ince ince dilimleyin ve teflon tavaya koyarak 1-2 dakika sote edin. Yufkanın geniş kenarına pastırmayı koyun, üzerine kasar peyniri 1 dilim domates ve kesilmiş biber koyun.En son kıyılmış maydanoz serpiştirin ve yufkayı kalın bir sigara böreği şeklinde sarın.Tüm yufkalar bitene kadar bu aşamayı uygulayın.Yufkalar bittikten sonra kızgın yağa atarak altlı üstlü kızartın.Soğutmadan sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:35 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2