Baniçka Baniçka http://img20.imageshack.us/img20/8087/banika.jpg Baniçkanın hamurunu un,tuz ve su ile yogurup kulak memesi kıvamına getirin , sonra birer yufkalık bezeler hazırlayıp sıvı yaglı bir kabın içine koyun , baniçkanın hamurunu sıvı yag ile elinizle gererek açın incecik olana kadar çekiştirin sonra arasına peynirini koyup dikdörtken ve ya üçken biçiminde katlayın tepsinize yerleştirin ve kızarana kadar pişirin . Tepsiden aldıktan sonra 2-3 dk kadar kapaklı bir kabun içine alıp yumşamasını saglayın sonrada oturup afiyetle yiyin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:16 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2