tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/pop-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Ayşe Hatun Önal Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/pop-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/29546-ayse-hatun-onal-hayati-biyografisi.html)

Başak 24.04.09 00:51

Ayşe Hatun Önal Hayatı ( Biyografisi )
 
Ayşe Hatun Önal

http://img248.imageshack.us/img248/3...alimforumc.png

Ayşe Hatun Önal, 29 Temmuz 1978’de Adana’da dünyaya geldi. Adana Borsa Lisesi’nden mezun olduktan sonra Eskişehir Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü kazandı.
İş hayatına, üniversite yıllarında özel bir holdingin Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak başlangıç yapan Önal, ikinci sınıftan sonra hayallerini gerçekleştirmek arzusuyla eğitimine son verdi.
1999 yılında Kanal D’nin düzenlediği Miss Turkey ’99 yarışmasında Türkiye Birinci Güzeli seçildi ve mankenlik mesleğine başladı. Uzun süre mankenlik yaptıktan sonra, Can Gürzap’tan diksiyon dersleri alarak özel bir kanalda sunuculuk yaptı.
En büyük hayali olan müzik dünyasına, "Sonunda" adlı albümü ile girdi. Universal Müzik ile anlaşılarak piyasaya çıkarılan albüm'ün çıkış parçası olan "Çeksene Elini"'nin sözlerinide kendisi yazdı.


Goeben 19.02.15 19:44

--->: Ayşe Hatun Önal Hayatı ( Biyografisi )
 
Ayşe Hatun Önal Biyografisi - Ayşe Hatun Önal Kimdir - Ayşe Hatun Önal Hayatı - Ayşe Hatun Önal Yaşamı

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:29 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2