tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/pop-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Müge Zeren Hayatı-Müge Zeren Biyografisi (http://www.tualimforum.com/pop-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/30847-muge-zeren-hayati-muge-zeren-biyografisi.html)

Başak 23.05.09 19:01

Müge Zeren Hayatı-Müge Zeren Biyografisi
 
Müge Zeren


Müge Zeren ilk albümü Söz Verdim ile müzik dünyasına merhaba diyor.
Piyano ve gitarı ile yaptığı ve tamamı kendi söz ve bestelerinden oluşan albümü ile Müge Zeren hobi olarak başladığı müzik yaşamını ilk albümü ile devam ettiriyor. İngiltere de Tekstil Mühendisliği eğitimi alan, profosyonel iş hayatında mesleğini devam ettiren sanatçı küçük yaşlardan itibaren piyano ve gitar dersleri almaya başlamış. Daha önce Popstar Abidin Zır Zır , Bayhan Sen Karşımda ve Yeşim Vatan Değer miydi gibi birçok sanatçıya verdiği söz ve besteleri ile tanınan Müge Zeren değişik ses tınısı ve yorumu ile büyük beğeni topluyor.

Şöhret olmak için değil, müziğimin dinlenmesi için albüm yaptım. Şarkılarımı dinleyenler önce yorumumdan bahsediyor. Hepimizin yaşadığı hayat hikayelerini, aşkı, söz ve bestelerimle ve aynı zamanda müzikaliteden ödün vermeden paylaşmak istedim.Türkiyenin usta müzisyenleri de muhteşem performansları ile bu albüme hayat verdiler
Erdinç Şenyaylar, İsmail Soyberk, Mehmet Akatay, Ergin Gürkey, Göksun Çavdar, Özcan Şenyaylar, Ercan Erkan, Nurhat Şensesli gibi birçok usta müzisyenin yer aldığı Müge Zeren in ilk albümü Söz Verdim dinleyicileri akdeniz müziğinin sıcak tınısı ile keyifli bir yolculuğa çıkarıyor. Müge Zeren yaklaşık 1,5 yıl süren albüm çalışmasını şöyle anlatıyor. Babamın müziğe duyduğu yoğun ilgi ve senelerdir amatörce kanun çalıyor olması, beni de aynı şekilde etkiledi ve bende küçük yaşta piyano , arkasından da gitar dersleri almaya başladım. Bu arada çaldığım enstrümanlarla, küçük yaştan başlayarak söz ve beste yapmaya başladım. Eğitimim süresince Türkiye'den uzak kalmanın verdiği hüznün ilhamıyla yoğunlaşan duygular,sözlere ve bestelere dönüştü. O dönemlerde ailem ve arkadaşlarımla paylaştım şarkılarımı, fakat her defasında arkadaşlarımın albüm yapmam gerektiğine dair ikna edici, uzun sohbetleriyle karşı karşıya kaldım. Türkiye'ye geri döndükten sonra belirli süre babamla beraber çalıştım ve sonunda ailemin de verdiği destekle, arkadaşım vasıtasıyla Ercan Saatci ile tanıştım ve kısa bir süre içinde DMC ailesine katıldım. Öncelikle popstar Abidin 'Zız zır', arkasından Bayhan Gürhan 'Sen Karşımda' ve Yesim Vatan albümünde yer alan ' Değer miydi' ve 'Tövbekar Aşk' gibi eserlerim yayınlandı. Bu süre zarfında, kendi albümüm için çalışmaya başladık, Prodüktörüm Ercan Saatçi, aranjörüm Erdinç Şenyaylar ve tüm Şenyaylar ailesinin katkılarıyla albümümüzü tamamladık. Albümde yer alan 10 şarkının 9 unun söz ve müziği bana ait, çıkış şarkısı olan 'İlk Bakışta (Quiero) adlı eserin, müziği Reynier Magre Avila, sözleri ise Reynier ve Müge Zeren ortak çalışmasıdır.



1. İlk Bakışta / Quiero
2. Yalan Söylediler
3. Ayrılamam
4. Sen Karşımda
5. Hatıralar
6. Değer miydi
7. Söyle
8. İsyanım Gönlüme
9. Aşka Boyun Eğdim
10. Boğaziçi

Kartal 06.02.18 14:42

Müge Zeren Hayatı - Müge Zeren Biyografisi
 
Müge Zeren Hayatı - Müge Zeren Biyografisi

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:43 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2