tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Pop Müzigi Şarkıcılarının Hayatları ( Biyografileri ) (http://www.tualimforum.com/pop-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/)
-   -   Emre Altınel Biyografisi-Emre Altınel Hayatı-Emre Altınel Yaşamı-Emre Altınel Kimdir? (http://www.tualimforum.com/pop-muzigi-sarkicilarinin-hayatlari-biyografileri/41272-emre-altinel-biyografisi-emre-altinel-hayati-emre-altinel-yasami-emre-altinel-kimdir.html)

Akasya 14.12.09 21:50

Emre Altınel Biyografisi-Emre Altınel Hayatı-Emre Altınel Yaşamı-Emre Altınel Kimdir?
 
Emre Altınel Biyografisi-Emre Altınel Hayatı-Emre Altınel Yaşamı-Emre Altınel Kimdir?

http://img516.imageshack.us/img516/2...raf0067pm8.jpg

09.06.1989 İstanbul/Üsküdar doğumluyum. İlkogretim yılımın ilk üç senesini Gaziosmanpaşa'da okuduktan sonra, Büyükçekmece' ye taşındığımız için öğretimime burda devam ettim. Liseyi Büyükçekmece'de okudum. Öğrenim yıllarımda tiyatroya olan ilgim çok büyüktü.Hatta öğretmenlerim benim tiyatroya yönelmem konusunda çok baskı yaptılar. Ama ohttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgzamanlar içimdeki müzik tutkusu daha baskın olduğu için müziği seçtim. İlkokul yıllarımda yaptığım sevemem adlı parçam arkadaşlarım tarafından çok beğenilir ve söylenirdi. (12 yaşında) lise zamanında kendime ait birçok beste yapmama etki olan biri var ki ona çok teşekkür ederim. Çünkü bir zamanlar büyük acılar çekmeme neden olan kişi şuan düşündüğümdehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbeni çok mutlu ediyor.(50 küsür bestemi ona karşı hissetiklerim sayesinde yaptığım için...) Okul hayatımdan sonra ( yani liseden sonra ) çeşitli yerlerde sahne almaya başladım,elimdeki tek gitarımla... Birçok sanat müziği ve halk müziği korolarında yer aldım. Büyükçekmece Aqua bar,fatih obası derken şuanda da Büyükçekmece Tünel Bar'da sahne almaktayım.
Son zamanlarda Gökçe Kırgız'la yaptığım "Kalbime Gömerim" parçası herkes tarafından bilinmenin dışında,birçok kişinin telefonuna bile melodi olmuş durumda buhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgda beni gerçekten çok memnun ediyor. Ama sadece ses olarak biliniyorum maalesef. Birçoğu şarkıya hayrenken,çok kişide beğenmiyor (ya şarkıyı yada sesimizi) ama emin olun bu düetin kaydı sadece 20 dakika da olmuştur ve ayrıca da çok amatör bir kayıttır. Emin olun canlı olarak çok daha iyi...

Beni seven sevmeyen,http://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdestekleyip desteklemeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.
Saygılarımla...

Emre Altınel

Not: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:39 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2