Kremalı Mantar Soslu Tavuk Göğsü Kremalı Mantar Soslu Tavuk Göğsü 1 Paket Kremalı Mantar Çorbası 250 ml Süt 1/2 kilo Tavuk Göğsü Zeytinyağı Yapılışı: Tavuk Göğsü uzun ve büyük parcalar haline ayrılır. Kızgın yagda önlü arkalı 5 dak pişirilir. Süt ve mantar corbası koyu bir kıvama gelene kadar baska bir tencerede kaynatılır ve sos kıvamını alınca tavukların üzerine dökülür ve 15 dakika daha pişirilir. Servis Önerileri: Patates püresi, Makarna veya Pilav ile servis edilebilir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:34 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2