Orman Kebabı Malzemeler 900 gr. yağlı koyun eti 2.5 bardak su 4 patates 3 havuç 4 çorba kaşığı margarin 250 gr. soğan yarım kahve fincanı dondurulmuş veya konserve bezelye 1 çorba kaşığı kekik tuz Yapılışı Soğanları soyun,iri iri doğrayın, patateslerin kabuklarını soyun 8er parçaya doğrayın, üzerleri kazılmış havuçları halka halka kesin,margarini bir tencereye koyup kızartın, eti ilave edip,ortasını ateşte ara sıra karıştırarak yarım saat kadar pişirin, bu sürenin sonunda üzerine yeterince tuz ve ılık suyu katın, tencerenin kapağını örtün,çok hafif ateşte 45 dakika pişirin, et iyice yumuşadığında patatesler havucu ve iç bezelyeyi katın, pişirmeye devam edin,sebzelerde pişince kekiği üzerine serpin bir iki defa karıştırıp, servis yapın. http://img232.imageshack.us/img232/9...mage002wg0.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:46 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2