Güveç Kebabı Malzemeler Maydanoz 500 gr kuşbaşı koyun eti 4-5 adet soğan 2 tane biber 2 adet olgun domates 1,5 çorba kaşığı margarin Tuz Yapılışı Küçük bir güvece bir sıra et bir sıra ayıklanmış yıkanmış halka halka doğranmış soğan, domates, biber, tuz ve yağ konur. Üstüne maydanoz serpilir ve en üste domates konur. Üstünü örtecek kadar su ekleyip fırına koyunuz. 90 dk. sonra kontrol ediniz. Pişmişse indiriniz. Üstünde kuruyan ve kararan domatesleri çıkarınız. http://img232.imageshack.us/img232/9...mage002wg0.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:46 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2