![]() |
Hünkar Beğendi http://img235.imageshack.us/img235/1...5833067yr1.gif http://img.blogcu.com/uploads/lezzetlim_hunkar.jpg Malzemeler: 1 adet topan patlıcan 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 200 gr kuşbaşı dana eti 2 adet domates 2 adet sivri biber 1 adet kuru soğan 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber Hazırlanışı: * Zeytinyağı kızdırılır, dana eti suyu çekilene kadar kavrulur. * Soğan ve biber doğranıp ilave edilir. * Soğanlar pembeleşinceye kadar kavrulur ardından domates ilave edilir. * Tuz ve karabiber ile tatlandırılır. * Diğer yandan patlıcan közlenir. * Közlenmiş patlıcan tavaya alınır, üzerine süt ve kaşar peyniri ilave edilir. * Peynir eriyince servis tabağına alınır. * Kavrulmuş olan et patlıcanın üzerine yayılır. http://img232.imageshack.us/img232/9...mage002wg0.gif http://img69.imageshack.us/img69/7375/ug09d8b0wz7.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:49 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2