Pancarlı Füme Alabalık Salatası - Pancarlı Füme Alabalık Salatası Tarifi Pancarlı Füme Alabalık Salatası http://img834.imageshack.us/img834/8...balksalata.jpg Malzemeler 2 füme alabalık, 1 orta bot salatalık, 250 gr. haşlanmış pancar (ince dilimler halinde kesilmiş), 2 çay kaşığı sirke (tercih edilin elma sirkesi), 1 çay kaşığı ayçiçek yağı, 12 marul yaprağı (servis için), 4 kornişon turşu (yelpaze şeklinde kesilmiş), 4 dal suteresi (süslemek için) Hazırlanışı Füme alabalığın kılçıkları dikkatlice ayrılır. Eti büyük bir kaseye koyulur. Salatalığı 4 ince eşit parça halinde kesilir. Marul, kornişon ve suteresi dışında bütün malzeme füme alabalığa eklenip bir çatalla iyice karıştırılır. Marul yaprakları 4 ayrı tabakta yerleştirilir. Karışımı ortalarına koyup yelpaze kornişon ve suteresiyle süslenip servis yapılır. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:52 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2