tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > TUALİM EĞLENCE > Fıkralar > Sarhoş - Polis Fıkraları
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Bugünki Mesajlar

Sarhoş - Polis Fıkraları Sarhoş fıkraları, Polis fıkraları,Komik sarhoş - polis fıkraları...


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Yeni Fıkralar
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
2764

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 23.09.08, 19:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yeni Fıkralar

Mumya
Bir gün Mısır’da bir mumya bulunur ve bunun hangi tarihe ait olduğu öğrenilmek için Amerika, İngiltere ve Türkiye’den uzmanlar istenir. Türkiye’den emniyet görevlileri gider. Neyse ilk Amerikalılar başlar. 3-5 saat sonra çıkarlar ve “Olsa olsa 300-600 senelerine aittir...” derler. İngilizler girer, birkaç gün sonra çıkarlar ve “Olsa olsa 300-420 arasıdır...” derler. Nihayet sıra Türkiye’den giden emniyet görevlilerine gelir ve içeri girerler. Girerler girmesine de, aradan 10 gün geçtiği halde dışarı çıkmazlar. Nihayet 15. gün çıkarlar ve merakla gözlerinin içine bakan Mısırlı bilginlere “Tamı tamına 427...” derler. Tabi ki herkes şaşırır bu işe. “Nasıl olur yahu?” derler. Bizimkiler gayet ciddi, “Biraz zor oldu ama, sonunda dili çözüldü keratanın!..”


Namuslu memur
Polis memuru büfeden bir paket sigara almış. Parasını vermeden uzaklaşırken büfeci arkadan bağırmış “Memur bey, parayı unuttunuz...” Polis cevap vermiş ”Para istemez, biz namuslu memurlarız, alışveriş ettiğimiz yerden rüşvet almayız..”


Bekçiler
Elyesa ile Şahin gece bekçileriymiş. Tam konservatoryumun önünden geçerlerken orada bir adamın cansız yerde yattığını görmüşler. Elyesa telsizi açmış tam polise bildirecekken Şahin’e demiş ki: “Dürrt... Konservatoryum nasıl hecelenir?” Şahin: “Bilmirem” demiş. Elyasa: “O zaman bu ölüyü eczanenin önüne çekelim!..”


Alkol kontrolü
Polis kontol için çevirdiği bir arabanın içinde bir sürü bıçak görünce şöföre “Bu bıçaklar nedir? Neden bu kadar çok bıçak taşıyorsun?” diye sorunca adam “Memur bey, ben bir sirkte çalışıyorum. Bu bıçaklarla da gösteri yaparım.” demiş. Bunun üzerine polis “Arabadan çık da şu gösterini bir de biz seyredelim.” Adam bıçakları alıp yola çıkmış ve onları teker teker havaya atıp çeşitli hokkabazlıklar yapmaya başlamış. O sırada yoldan geçen bir arabanın şöförü bu manzarayı hayretler içinde seyrettikten sonra yanındaki arkadaşına “Aman Süleyman...” demiş “... oğlum artık içki içmeyi bırakmamız lazım, baksana şu polisler artık ne biçim alkol testi yapıyorlar!..”


Fıkra
İlkokul ikinci sınıfta okuyan Sergei köşe başında duran polisin yanına yaklaşır:
- Amca size bir fıkra anlatabilir miyim?
- Evladım görmüyor musun ben polisim!
- Korkmayın polis amca, ben hem yavaş anlatacağım, hem de iki defa tekrarlayacağım!


Polis
New York’ta polisin biri şehrin göbeğinde inşa edilmekte olan bir binanın yanından geçerken, dokuzuncu kattan kafasına tuğla düşer. Polis şaşkınlıkla başını yukarı kaldırır bakar ve kendi kendine söylenir: “Vay canına, ya buradan bir adam geçiyor olsaydı?..”


Gerçek olaymış
Los Angeles’ta bir soygun olayında polisin elinde 4 ayrı şüpheli var ve dördünü bir arada sorguya alıyorlar. Sorgu odasında adamlar yanyana diziliyor, karşı odada dedektif mikrofondan onlara sesleniyor: “Şimdi sırayla hepiniz şu cümleyi yüksek sesle tekrar edeceksiniz: ‘Kasayı aç! Yoksa beynini dağıtırım!’” Bunun üzerine şüphelilerden biri bağırıyor: “Hey, ben öyle dememiştim!..”


Fenerli polis
Adamın biri yüksek bir yere çıkmış, atlayacağım diye bağırarak etrafı korkutuyor. Derhal polis olay yerine gidiyor ve adamı ikna etmeye çalışıyor:
- Oğlum atlama! Bak kuşlar cıvıl cıvıl, doğa güzel, hem bugün Fenerbahçe’nin maçı var. Her zamanki gibi yeneceğiz Cimbom’u.
- Ama ben Galatasaraylıyım.
- Atla lan öyleyse!..



İyi haber
Okula geç kalan oğlunu yetiştirmeye çalışan adam geri dönülmez levhası olan kavşakta geri dönmüş, üstelik kırmızı ışık yanıyormuş. Bu telaş içinde yaptığı hareketin yanlış olduğunun bilincinde, oğluna da ders vermek için; “Kırmızı ışıkta geçtik, üstelik geri dönülmez levhası vardı!” demiş. Çocuk; “Sorun değil babacığım. Arkamızdaki trafik polisi de aynı hareketi yaptı!..”


Sorunsuz uçuş
Adam arabası ile sürat yapmayı çok severmiş. Yine bir gün boş bir yolda kaptırmış giderken, polis tarafından çevrilmiş. Yanına gelen trafik polisine seslenmiş; “Günaydın.” Polis; “Günaydın rüzgarın oğlu. Uçuş takımlarında bir sorun mu var, havalanamadınız galiba?..”


Öyle mi görünüyor?
Kamyon şoförü otoyolda giderken “Dikkat alçak köPage Rankingü!” yazısını görmesiyle köPage Rankingünün altına sıkışması bir olmuş. Son derece sinirlenmiş ikaz levhasının daha köPage Rankingüye gelmeden önce konulmamasına. Otoyol kapanmış, arkasında kilometrelerce araç birikmiş, haber vermesine rağmen saatler sonra ekip gelmiş, içeriden ağır adımlarla sırıtarak bir polis inmiş, kamyonun yanına gelip ellerini beline koymuş, "Sıkıştın ha!" demiş. "Hayır memur bey!" demiş şoför, "... bu köPage Rankingüyü taşıyordum, mazotum bitti!.."


Emsal
Adam otoyolda giderken hız limitini aşmış, ancak tüm arabalar da onunla eşit hızda gidiyorlarmış. Biraz gittikten sonra polis durdurmuş kendisini, ehliyet ve ruhsatı aldıktan sonra;
- Radara yakalandınız ceza kesilmesi için lütfen ekip otosuna buyurun!
- Biliyorum hızlıydım... Fakat benden başka bir sürü hızlı giden vardı. Onları neden durdurmadınız?
- Hiç balığa gittiniz mi?
- Uhmm! Evet!
- Siz... Hiç bütün balıkları yakaladınız mı?


Söylemesi kolay
Motorsikletli adamın biri durması gereken noktadan hızla geçip gittiği için polis kenara çektirmiş. Adam hemen motordan inmiş, başlamış itiraz etmeye:
- Memur bey bana bunun için ceza yazamazsınız!
- Öyle mi? Neden?
- Çünkü durmamış olsam bile yavaşladım... Bu da aynı şey.
- Ama sonuçta durmadınız ve tabelada “dur” yazıyordu.
- Ama yol serbestti ve hiç tehlike yoktu!
Bunun üzerine polis kocaman bir demir parçasını eline almış, adamın motorsikletine bütün gücüyle vurmaya başlamış. Adam şaşkınlıkla bağırmış:
- Memur bey... Lütfen!.. N’apıyorsunuz?..
- Ne yapayım siz söyleyin... Yavaşlayayım mı, yoksa durayım mı?..


Kavga
Karakolun kapısından içeri bir küçük oğlan girmiş; “Polis amca, lütfen yardım edin, babam sokakta 3 kişiyle kavga ediyor!” Birlikte sokağa inmişler, gerçekten de çocuğun babası 3 tane adamla tekme tokat dövüşüyor. Polis sormuş: “Peki hangisi senin baban?” Çocuk cevap vermiş: “Bilmiyorum. Zaten bu yüzden kavga ediyorlar!..”


Neden
Amerika’da Minnesota’nın bir köyünde, en yaşlı kişinin 105’inci doğum günü kutlanıyor. Gazeteciler sevimli ihtiyarın çevresini sarıyor. Birisi soruyor: “Bu mutlu, güzel ve uzun ömrü neye borçlusunuz?” Adam; “Polisin 70 yıl önce, Robert Smith’in katilini bulamayışına!..”


Uyanık şöför
Adam trafikte “alçaktan uçarak” giderken polise yakalanır. Kenara çeker, arabadan iner:
- Buyrun memur bey!
- Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım. Ehliyetiniz lütfen?
- Ehliyetim yok. Son yaptığım kazada ehliyetime el koydular memur bey.
- Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim?
- Araba benim değil memur bey; çaldım ben bu arabayı.
- Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi?
- Evet memur bey... Aaa durun bir dakika... Torpido gözünde ruhsat olacaktı; silahımı oraya koyarken ruhsat gibi birşey gördüm galiba....
Polis iyice şaşırır:
- Torpido gözünde silah mı var?!
- Evet memur bey... Bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum; silahı da torpido gözüne koydum...
- Bagajda ceset mi var?!..
- Evet memur bey...
Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar. Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki, ehliyet geçerli, temiz. Hiçbir anormallik yok. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir. Ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister. Adam açınca ortaya çıkar ki, orada silah da yok. Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister. Adam bagajı açar, orada da ne ceset, ne bir şey... Bunun üzerine ekipler amiri “Çok garip” der; “Sizi durduran memurun anlattığına göre, bu arabanın bir kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...” Adam güler; “İnanamıyorum... O şimdi benim için ‘Aşırı hızlı gidiyordu’ da demiştir!..”


Penguen
Yavru penguenleri taşıyan bir minibüs devrilir ve tüm penguenler açılan kapıdan yola saçılır. Bir süre şaşkın şaşkın etrafa bakarak annelerini arayan yavru penguenler yolda tek başına yürüyen Keiko'yu annelerine benzeterek peşine takılırlar. Keiko önde, yavru penguenler arkada kalabalık caddede yürümeye başlarlar. Durumu gören bir polis Keiko'yu durdurur ve "Bu penguenler sokak ortasında ne geziyor. Çabuk onları hayvanat bahçesine götür!" der. Keiko, biraz itiraz edecek gibi olur ama bakar polisin şakası yok çaresiz hayvanat bahçesinin yolunu tutar. Aradan daha birkaç saat geçmeden Keiko'nun peşindeki penguenlerle caddede yürüdüğünü gören polis büyük bir hışımla Keiko'nun yanına yaklaşır ve "Ben sana bu penguenleri hayvanat bahçesine götür demedim mi?" diye çıkışır. Keiko biraz utangaç, "Tamam söylediğiniz gibi hayvanat bahçesine götürdüm. Çok eğlendiler. Şimdi de Disneyland'a götürüyorum!.."


Eroin, kokain ısrarı
Eczaneye giren adam “Eroin istiyorum, kokain istiyorum...” Eczacı bulunmadığını söyler. Günler haftalar boyu aynı adam gelip, eroin, kokain ister. Canına tak eden eczacı el attından uyuşturucu bulup adama verir. Adam silahını çıkarır; “Biliyordum bur’da uyuşturucu olduğunu, benimle geliyorsun; narkotik!..”


Alkol
Polis aracı durdurmuş. Adam camı açmış, feci içki kokuyor. Polis sormuş "Beyefendi içki içmişsiniz galiba." Adam gayet sakin "Off, hem de nasıl, ayakta duracak halim bile yok... Bir an önce eve varsak da kendimi yatağa atsam. Bütün dünya dönüyor sanki!.." demiş. Polis bunun üzerine "Beyefendi lütfen aşağı inin" demiş. Adam sertleşmiş "Niye inecek mişim? Ben evime gitmek istiyorum!.." diye üstelemiş. Bu kez polis sinirlenmiş "Beyefendi böyle araba kullanamazsınız, hemen aşağı inin!.." diye bağırmış. Bunun üzerine adam "Ne araba kullanması polis bey? Bakın arabayı karım kullanıyor. O hiç içmedi ki" diyerek İngiliz yapımı arabanın direksiyonundaki karısını göstermiş.


Albüm
Polis aracı durdurur:
- Beyefendi radar uygulamamız vardı. Hız sınırını aştınız.
- Aşmadım birader.
- Beyefendi radar kayıtlarını gösterebiliriz.
- Ben Mustafa’nın arkadaşıyım, uğraşmayın benimle!
- Mustafa mı?.. O da kim?
- Sen Mustafa’yı tanımıyor musun?
- Ee... Şey, hatırlayamadım.
- Dur yanımda resmi var, sana göstereyim.
Adam cebinden bir 10 milyonluk çıkartır ve üzerindeki Atatürk resmini gösterir... Polis:
- Haa, pardon simdi hatırladım. Tamam.
- Gidebilir miyim?
- Şey, Mustafa’nın başka resmi var mı yanınızda?
- Eeeh be! Arkadaş dediysek bütün albümü yanımızda taşımıyoruz!..
--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.



blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
blue Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti:
Cevapla

Tags
fikralar, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Derleme Fıkralar FORUMCU Genel Fıkralar 2 30.08.09 07:48
İngilizce Fıkralar FORUMCU İngilizce Fıkralar 1 30.08.09 07:47
Politik Fıkralar FORUMCU Politik Fıkralar 0 31.10.08 10:29
En Yeni Fıkralar Burada Buyruuuuuuuuuunnnnnnn smtyksl Genel Fıkralar 0 28.06.08 18:27
Genel Fıkralar Eylül Genel Fıkralar 0 05.02.08 04:33


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:46 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2