tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Sinema-Tiyatro (http://www.tualimforum.com/sinema-tiyatro/)
-   -   Batman'in Güçlerine Sahip Joker Geliyor (http://www.tualimforum.com/sinema-tiyatro/51001-batmanin-guclerine-sahip-joker-geliyor.html)

ASYA 09.08.10 16:55

Batman'in Güçlerine Sahip Joker Geliyor
 
Batman'in Güçlerine Sahip Joker Geliyor



Kick-Ass'in yaratıcısı Mark Millar'ın son çizgi-romanı Nemesis de film oluyor...


(9 Ağustos 2010) Marvel'in 'A Listesi' çizgi-romanlarından Nemesis'in sinema hakları 20th Century Fox tarafından satın alındı. Çizgi dünyanın iki büyük ismi Kick-Ass'in yaratıcısı Mark Millar ve çizer Steven McNiven tarafından yaratılan Nemesis'i usta yönetmen Tony Scott (Man on Fire, Deja Vu) yönetecek.

Mart ayında yayımlanmaya başlayan çizgi-romanın henüz iki sayısı çıktı fakat şimdiden çizgi-roman severlerin favorileri arasına girmeyi başardı. Nemesis Mark Millar'ın tanımına göre şu sorunun yanıtını arıyor: Batman’in gücüne, yeteneklerine, zekasına ve zenginliğine sahip biri, Joker’in dünya görüşü ve ahlaki değerleriyle hareket etseydi ne olurdu?

Mark Millar şu sıra çizgi-roman uyarlamarında epeyce ismi geçen biri. 2008'de Wanted ve 2010'da da Kick-Ass sinemada seyrettiğimiz eserlerinden bazıları. Nemesis dahil, önümüzdeki yıllarda 'War Heroes' başta olmak üzere Wanted'ın devam filmi de beyazperde yolunda.

Tony Scott ise 'The Taking of Pelham 1 2 3'den sonra çektiği yeni filmi Unstoppable ile vizyon için gün sayıyor.

Şimdi soru şu: Peki Nemesis ne zaman çekilecek?

Daha önce haber yaptığımız gibi Scott'un 'Potsdamer Platz', 'Emma's War' ve 'The Associate' gibi projeleri beklemedeyken, yeni bir çizgi-roman uyarlamasına zaman ayırabilecek mi?


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2