tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Siyasetçilerin Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/)
-   -   İzzet Taşçı Biyografisi - İzzet Taşçı Kimdir - İzzet Taşçı Hayatı - İzzet Taşçı Yaşam (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/122128-izzet-tasci-biyografisi-izzet-tasci-kimdir-izzet-tasci-hayati-izzet-tasci-yasam.html)

Kartal 25.02.13 01:12

İzzet Taşçı Biyografisi - İzzet Taşçı Kimdir - İzzet Taşçı Hayatı - İzzet Taşçı Yaşam
 
İzzet Taşçı Biyografisi - İzzet Taşçı Kimdir - İzzet Taşçı Hayatı - İzzet Taşçı Yaşamı

1962 yılında Beyşehir'de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Beyşehir'de, yüksek tahsilini ise Selçuk Üniversitesi Konya Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü'nde tamamladı.

Askerlik görevinden sonra muhasebeci olarak iş hayatına başlayan Taşcı, 1985 yılından bu yana Beyşehir'de serbest muhasebeci olarak çalışmakta.

1999 yılında Fazilet Partisi'nden belediye meclis üyesi seçilen İzzet Taşcı, Adalet ve Kalkınma Partisininhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkuruluşunda kurucu üye ve siyasi ve hukuk işleri başkan yardımcısı olarak görev aldı.

2004 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkanı Aday Adayı oldu. Adaylık gerçekleşmeyincehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgKonya il ve Beyşehir ilçe teşkilatlarının talebi üzerine il genel meclis üyesi oldu.

2004 yılından bu yana Konya İl Genel Meclisi Üyesi olarak görev alan İzzet Taşcı bölge için birçok başarılı çalışmalara imza attı. Son olarak 2009 yılı Mahalli İdareler Seçimlerinde Beyşehir Belediye Başkanı olan Taşcı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:22 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2