tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Siyasetçilerin Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/)
-   -   Sema Ramazanoğlu Biyografisi - Sema Ramazanoğlu Hayatı - Sema Ramazanoğlu Kimdir? (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/140076-sema-ramazanoglu-biyografisi-sema-ramazanoglu-hayati-sema-ramazanoglu-kimdir.html)

ASYA 25.11.15 12:39

Sema Ramazanoğlu Biyografisi - Sema Ramazanoğlu Hayatı - Sema Ramazanoğlu Kimdir?
 
Sema Ramazanoğlu Biyografisi - Sema Ramazanoğlu Hayatı - Sema Ramazanoğlu Kimdir?


1959 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli’de bitirdi. 1983 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Çeşitli sağlık kuruluşlarında doktorluk yaptı. İhtisasını İsviçre Bern Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirdi. Zeynep Kamil ve Numune Hastanelerinde doktorluk yaptı. 1998 yılında kendi kliniğini açtı. Evli ve iki çocuk annesi. Almanca ve İngilizce bilmektedir.

Ramazanoğlu AK Parti'nin kuruluşundan hemen sonra Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "milletvekilliğine seçilme yeterliliği bulunmayan Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucu üye olamayacağı ve başörtülü 6 kurucunun milletvekili seçilme yeterliliğine sahip bulunmadıklarından kurucu üyelikten çıkarılması" yönünde Anayasa Mahkemesine başvurulan kadınlardan biridir.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2