tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Siyasetçilerin Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/)
-   -   Mehmet Fatih Kacır Biyografisi - Mehmet Fatih Kacır Kimdir - Mehmet Fatih Kacır Hayat (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/141421-mehmet-fatih-kacir-biyografisi-mehmet-fatih-kacir-kimdir-mehmet-fatih-kacir-hayat.html)

Serap 09.06.23 10:23

Mehmet Fatih Kacır Biyografisi - Mehmet Fatih Kacır Kimdir - Mehmet Fatih Kacır Hayat
 
Mehmet Fatih Kacır Biyografisi - Mehmet Fatih Kacır Kimdir - Mehmet Fatih Kacır Hayatı - Mehmet Fatih Kacır Yaşamı

Mehmet Fatih Kacır (D. 16 Ekim 1984, İstanbul) Türk siyasetçi ve girişimcidir. T3 Vakfı ve TEKNOFEST kurucularındandır. 2018’de Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı, 2023'te Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak atanmıştır.

Üniversiteden mezun olduktan sonra gıda ve teknoloji sektörlerinde kendisinin kurduğu şirketlerde yöneticilik yaptı; endüstriyel tasarım ve faydalı modeller geliştirdi. 3 boyutlu simülasyon filmleri; simülasyon yazılım ve donanımları, artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik uygulamaları üzerine çalıştı.

Kacır, 2016'da kurulan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın (T3 Vakfı) kurucuları arasında yer aldı ve 2018 yılına kadar yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürdü. Vakıf'ta "Geleceğin Teknoloji Yıldızları", "Deneyap Teknoloji Atölyeleri" ve TEKNOFEST gibi projelerin kuruculuğunu yaptı. 2018 yılında TÜBİTAK'ta Bilim Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

Kaynak: Alıntıdır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:24 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2