tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Siyasetçilerin Hayatı ( Biyografisi ) (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/)
-   -   Hamza Yanılmaz Hayatı(Biyografisi) (http://www.tualimforum.com/siyasetcilerin-hayati-biyografisi/20112-hamza-yanilmaz-hayatibiyografisi.html)

Başak 24.11.08 00:48

Hamza Yanılmaz Hayatı(Biyografisi)
 
Hamza Yanılmaz
HAMZA YANILMAZ ELAZIĞ
Hamza Yanılmaz, 3 Ocak 1963'te Elazığ Palu'da doğdu. Babasının adı Nuri, annesinin adı Güllü'dür. Eğitimci ve İş Adamı; Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Kamu görevlisi olarak çalıştı. Sportif ve sosyal faaliyetlerde bulunan özel okulların kuruculuğu, işletme ve yönetiminde bulundu. Elazığ Belediye Başkanlığına seçildi ve bu görevi yürüttü. Elazığspor Kulübü Başkanlığı yaptı. Tarihi Kentler Birliği'nin Kurucu Üyesi oldu. Özel sektörde bir yapı firmasının Genel Koordinatörü olarak çalıştı. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Yanılmaz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

İpek 22.03.11 15:39

Hamza Yanılmaz Biyografisi - Hamza Yanılmaz Kimdir - Hamza Yanılmaz Hayatı
 
Hamza Yanılmaz Biyografisi - Hamza Yanılmaz Kimdir - Hamza Yanılmaz Hayatı

Hamza Yanılmaz, 3 Ocak 1963'te Elazığ Palu'da doğdu. Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Elazığ Belediye Başkanlığı yapan Yanılmaz, Elazığspor Kulübü Başkanlığı görevinde de bulundu. Yanılmaz, 22 Temmuz seçimlerinde AKP'den Elazığ Milletvekili seçildi.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2