Frenk Üzümü ve Elmalı Acı Sos http://img206.imageshack.us/img206/7...bordersys4.gif Frenk Üzümü ve Elmalı Acı Sos Servis 4 kişilik İçindekiler
Kuru üzümleri bir kasenin içerisine koy üzerlerini sıcak suyla kapla bir köşede 15dk ıslamak üzere bırak. Diğer bütün malzemeleri bir tencerenin içerisine koy düşük ısıda arada sırada karıştırarak kaynat 30dk kadar karışım reçel kıvamına gelene kadar pişir. Karışımı bir kasenin içerisine boşalt ve soğumak üzere bırak. Tarçın çubuklarını ve karanfili içerisinden çıkar. Bu sos çogunlukla Hindistanda yenilmektedir. Bu sos buzdolabında birkaç gün muhafaza edilebilir. Kullanıldığı Yerler: Izgarada pişirilen etlerde kullanılır. AFİYET OLSUN http://img206.imageshack.us/img206/7...bordersys4.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:32 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2