Remulad Sosu http://img518.imageshack.us/img518/3...bordersmo8.gif ROBERT SOSU MALZEME ; 1 LİTRE 50 gram Margarin 75 gram Soğan ince kıyılmış 200 ml Sek beyaz şarap 1 lt Demi glace sos 5 gram Toz hardal 10 gram Toz şeker 1 Çay kaşığı Karabiber YAPILIŞI ;Derin bir tavada margarini kızdırın ve soğanları ilave edip renk aldırmadan biraz sote edin.Beyaz şarabı ekleyin ve tavadaki karışımın 2/3 ‘ü kalıncaya kadar çektirin.Demi glace sosu ekleyin ve kısık ateşte uygun kıvama gelinceye kadar pişirin.Oluşan kefi alın.Toz hardalı biraz soğuk su ile açın ve şeker ile birlikte sosa karıştırın.Kaynatmadan tuz ve karabiberini ekleyip,ince bir süzgeçten geçirip süzün ve servise sunun. NOT ;BU SOS IZGARA BALIKLARIN YANINDA SERVİS EDİLİR. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:16 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2