Espanyol Sos ESPANYOL SOS MALZEME ;1 LİTRE 3 kg küçük kırılmış sığır kemiği 300 gram Margarin 150 gram havuç 150 gram Soğan 1 Diş sarımsak 1 Bağ maydanoz 200 gram domates salçası 175 gram UN 5 Litre su YAPILIŞI ;Kemikler yağda kızartılır.Soğan,havuç ve un ilave edilerek pembeleşinçeye kadar kavrulur.Salça ve 5 lt su ilave edilir.Maydanoz ve sarımsakda konarak 4-5 saat kaynatılır.Eksildikçe suyu tamamlanır.Süzgeçten süzülür diğer sosların yapımında kullanılır. http://img358.imageshack.us/img358/7...0001grz1np.gif |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:49 . |
Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2