tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Yasin Suresini Görmek - Rüyada Yasin Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/100580-ruyada-yasin-suresini-gormek-ruyada-yasin-suresini-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 05.08.12 23:50

Rüyada Yasin Suresini Görmek - Rüyada Yasin Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Yasin Suresini Görmek - Rüyada Yasin Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yasin Suresi Rüya Tabiri

Yasin suresini rüyasında okuyan veya okundugunu görüp dinleyen kimsenin sonu hayırlı olur. İman ile hayatını tamamlar. Son nefesini imanla verir. Abdulgani Nablusi'ye göre ; ömrü uzun, rızkı bol ve bereketli olur. Dünya ve ahirette bütün dilekleri kabul edilir. Halka iyilik eder. Onun için bütün dua kapıları açıktır. Bir başka rivayete görede: Rüyada Yasin Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, temiz kalbe, saglam imana, şüphe ve tehlikelerden uzak durmaya, çokhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgsevap işlemeye ve kıyamet günü Allah'ın resulü ve onun ehl-i beyti ile beraber bulunmaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yasin Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Tarot 16.12.12 18:24

Rüyada Yasin Suresi Görmek - Rüyada Yasin Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yasin
 
Rüyada Yasin Suresi Görmek - Rüyada Yasin Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yasin Suresi Rüya Tabiri

36- Yasin Suresi:

Rüyada Yasin Suresini veya ondan bir parçayı okudugunu veya üzerine okundugunu görmek, temiz kalbe, saglam imana, şüphe ve tehlikelerden uzak durmaya, çok sevap işlemeye ve kıyamet günü Allah'ın resulü ve onun ehl-i beyti ile beraber bulunmaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yasin Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:59 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2