tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Yaralanmak Görmek - Rüyada Yaralanmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaralanmak (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/100607-ruyada-yaralanmak-gormek-ruyada-yaralanmak-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-yaralanmak.html)

Tarot 06.08.12 01:23

Rüyada Yaralanmak Görmek - Rüyada Yaralanmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaralanmak
 
Rüyada Yaralanmak Görmek - Rüyada Yaralanmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaralanmak Rüya Tabiri

Rüyada bir kimseyi yaralamak veya bir kimse tarafından yaralanmak, yaralanan için keder ve sıkıntı çekmeye, yaralayan için ise, büyük bir günah işleyecek bir durumla karşılaşmaya delalet eder. Rüyada yaralı bir kimseyi görmek veya yaralanmak, evinizde de, işyerinizde de tedirgin ve ruhen sizi üzen olaylarla karşılaşmakta oldugunuzdan çok hassas bir durumda bulundugunuzu, bu buhrandan kurtulmak için çareler düşündügünüzü ve sonunda her iki cephede de başarılı zekanızla işi tatlıya baglayarak huzura kavuştugunuzu gösterir. Bir başka rivayete görede: Bir kimse rüyada bedenini yaralanmış görse, çalışması ile eline geçecek mala işarettir. Eger sag elinin yaralandığını görse, erkeklerden kendisine yakın olanlardan, sol eli yaralı ise kadın akrabalan tarafından istifade edecegi mala işarettir. Sol ayagın yaralanması, o kimsenin ekin ve ziraat vasıtası ile elde edecegi maldır. Eger yara ökçesinde ise, çocugu tarafından nail olacagı mala işarettir. Kendisinin yaralandığını, halbuki yarasından kan akmadığını gören kimse, kendisine ait olan fazilet ve meziyete yaklaşmıştır. Yaralansa o yarasından da kanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgaksa, eline mal geçer ve o malın eseri o kimsede belli olur. Sol elinin yaralandığını görse o kimsenin askeri fazlalaşır ve iki misline çıkar. Sag elinin yaralandığını görse, elinde bulunan şey, mal ve mülkü fazlalaşır ve iki misline çikar. Bedeninden yaralandığını görenin malı fazlalaşır ve iki misline çıkar. Bacagından yaralandığını görenin aşiret ve kabilesi çok olur. Baldırından yaralandığını görenin ömrü kat kat ziyadeleşir. iki ayaklarından yaralandığını görse onun memleketinde sebati, devamı ve saltanatı uzun olur. Bir kimseyi rüyada digerhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbirisi yaralasa, yaralayan kimse digerine musallat olur ve ona hakkı teblig etmeye çalışır. Yaralandığı yaradan kan çıksa, yaralayan günahkar olur ve yaralanan kimse sevaba nail olur. Bir kimse rüyada bir kafiri yaraladığını ve kan akıttığını görse, o kimse, kendisine düşmanlığı aşikare olan bir kimse Üzerine musallat olur ve ona hak söz söyler. Bir kimse birisini yaralasa ve kan çıkmasa, yaralanan adam hakkında cevap veremeyecegi dogru bir söz söyler. Bıçak veyahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdemirden bir şeyle birisini yaraladığını gören kimse, digerinin kötülüklerini izhar ve onda asla hayır olmadığına işarettir. Bir kimsenin karnından yaralandığını görse, çocugu ve çocugunun çocugu tarafindan kendisine mal isabet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Yaralanmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 20:58 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2