tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Yaldız Görmek - Rüyada Yaldız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaldız Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/100810-ruyada-yaldiz-gormek-ruyada-yaldiz-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-yaldiz-ruya-tabiri.html)

Tarot 07.08.12 23:48

Rüyada Yaldız Görmek - Rüyada Yaldız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaldız Rüya Tabiri
 
Rüyada Yaldız Görmek - Rüyada Yaldız Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yaldız Rüya Tabiri

Altın, gümüş vb. gibi şeylerden mamül yaldız görmek iş ve hareketinde albeniye yahut söz ve davranışta riyaya sapmaya; Yaldızcı görmek söz ve işinde doğruluktan ayrılmayan, güzel söz söyleyen, süsleme sanatına vakıf kimseye, İyi ve yararlı şeyleri yaldızzlamak hayra, kötü ve zararlı şeyleri yaldızlamak şerre delalet eder.

Rüyada yaldız görmek, rüyayı görenin ilginç biri olduğuna ve davranışlarını makul bir düzeye indirmesi gerektiğini gösterir.

Rüyasında yaldız gören kimsenin hareketlerine dikkat etmediği taktirde çevrenizdekilere zarar veriyorsunuz demektir.

Rüyada yaldızlı bir eşya görmek, işleriniz hakkında size hep abartılarak bilgi verildigini ve bir şeyi oldugundan daha fazla şişirerek söylediklerini yahut ev halkından birinin eve ait bir meseleyi size oldugu gibi degil de başka bir şekilde söyledigini gösterir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yaldız görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:03 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2