tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Uzaklık Görmek - Rüyada Uzaklık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uzaklık Rüya Tab (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/101331-ruyada-uzaklik-gormek-ruyada-uzaklik-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-uzaklik-ruya-tab.html)

Tarot 12.08.12 20:53

Rüyada Uzaklık Görmek - Rüyada Uzaklık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uzaklık Rüya Tab
 
Rüyada Uzaklık Görmek - Rüyada Uzaklık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uzaklık Rüya Tabiri

Mesafe uzaklığı mahrumiyete, zulme; Fertlerin uzaklığı (uzak durmaları yahut uzakta olmaları) azledilmeye, tartışmaya yahut ölüme; Uzaklık bazen yakınlığa delalet eder.

Rüyada uzak bir yerden haber bekledigini görmek, işinden dolayı istenmeyen bir haber alacagına işarettir, Uzaklık, bir çesit yoksullukla da yorumlanır. Bir rivayete göre, uzaklıgı yakınlıkla da tabir ederler. Çünkü rüyalar çogu zaman aksiyle çıkar. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen uzaklık, zulme işarettir. Mesafenin uzaklığı mahrumluktur. Sahısların uzaklığı, münazaaya, ölüme yahut azle işarettir. Bazen de uzaklık yakınlıga işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Uzaklık görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:14 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2