tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Uyuşukluk Görmek - Rüyada Uyuşukluk Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uyuşukluk (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/101334-ruyada-uyusukluk-gormek-ruyada-uyusukluk-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-uyusukluk.html)

Tarot 12.08.12 20:57

Rüyada Uyuşukluk Görmek - Rüyada Uyuşukluk Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uyuşukluk
 
Rüyada Uyuşukluk Görmek - Rüyada Uyuşukluk Görmek Açıklaması ve Yorumu - Uyuşukluk Rüya Tabiri

İnsan vucudunun bir organının uyuşması, bu azanın delalet ettiği hususlarda insanı yardımsız ve desteksiz bırakan kimseye delalet eder. (Hangi azanız uyuştu ise, o maddeden hareketle tabiri yapılmalıdır.)

Rüyada vücudunun her hangi bir tarafının uyuştugunu görmek, o azanın yorumlandığı biçimde yorumlanır. Bir rivayete göre; kendisine her hangi bir hususta yardım vaat eden bir kimseden artık yardım görmeyecegine delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada elinin veya azasından bir yerinin uyuştugunu görmek, tabirde o azanın nispet edildigi ve kendisinden de arzu ettigi bu şey hususunda yardımı terk eden ve onu rezil ve rüsvay eden bir adama işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Uyuşukluk görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:17 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2