tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Türbe Mezarlık Görmek - Rüyada Türbe Mezarlık Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/101646-ruyada-turbe-mezarlik-gormek-ruyada-turbe-mezarlik-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 14.08.12 22:02

Rüyada Türbe Mezarlık Görmek - Rüyada Türbe Mezarlık Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Türbe Mezarlık Görmek - Rüyada Türbe Mezarlık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Türbe Mezarlık Rüya Tabiri

Nebilerden birinin türbe ve mezarını görmek, hayır ve bereket gelecegini müjdeler. Bu rüyayı gören bekar ise evlenir, günahkar ise tövbe eder. Rüyasında birinin mezarını kazdığını görmek, o mezar sahibinin iyi bir insan olduguna ve sevap işledigine delildir. Nebilerden, sahabelerden veya dünyada iyi tanınmış kimselerden birinin mezarını rüyasında ziyaret eden, kederden ve acı çekmekten ve sıkıntıdan kurtulur. Bir mezarlığı ziyaret ettigini görmek, kanaat sahibi olmaya; mezarları temizledigini ve onardığını görmek, dinine baglı olduguna; rızkının genişligine; hasta ise iyileşecegine; bu rüyayı gören kadın ise bir erkek çocukhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdoguracagına; mezarlıkta pislik veya çöp gibi şeyler görmek, hayırsızlıga delalet eder. İslam mezarlığında yagmur yagdığını görmek, o yer halkına rahmet ve bereket gelecegine, mezarlığın temiz ve bakımlı oldugunu görmekhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpghayır ve berekete; mezarlığını harap ve mezar taşlarının yıkık oldugunu görmek, bunun aksine işarettir. Rüyada türbe görmek, iyi amel yapmaya, hayır ve iyilikte bulunmaya ve günahlardan tövbeye işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Türbe Mezarlık görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:48 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2