tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Türban Görmek - Rüyada Türban Görmek Açıklaması ve Yorumu - Türban Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/101793-ruyada-turban-gormek-ruyada-turban-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-turban-ruya-tabiri.html)

Tarot 16.08.12 20:04

Rüyada Türban Görmek - Rüyada Türban Görmek Açıklaması ve Yorumu - Türban Rüya Tabiri
 
Rüyada Türban Görmek - Rüyada Türban Görmek Açıklaması ve Yorumu - Türban Rüya Tabiri

Rüyada görülen başörtüsü, hanımın kocasıdır. Başörtüsünün genişligi kocanın müsamahasına ve halinin iyiligine, sıkılığı malının çokluguna beyazlığı da kocanın din ve rütbesine işaret eder. Rüyada baş örtüsü görmek, rüya sahibinin nail olacagı kanaate işaret eder. Bir kadın rüyada, başında kumaştan bir eşarp yahut bir elbise oldugunu görse, onun düşmanları kocası ile aralarnı sogutmak arzusunda bulunurlar. Başörtüsü siyah ve eski olursa, kocasının fakir ve aklı az olmasına işaret eder. Başörtüsünde meydana gelecek fenalık, kadının kocası hakkında erişecek musibet ve kederdir. Eger kadının kocası yoksa, meydana gelecek fenalık kadının malına gelecek zarar, yahut kız kardeşi veya amcası gibi işlerine bakan kimseye erişecek bir musibettir. Erkek birisi rüyasında basma başörtüsü örttügünü görse, hizmetçi bir kadın bulur. Başörtüsünü bir cemaat içinde açtığını gören kadın, utanma ve hayasını giderecegi bir musibete müptela olur. Bir kadın, başörtüsünün başından gittigini görse, kocasından ayrılır. Başörtüsünün yine başına geldigini görse, kocası yine ona döner.

Rüyanızda ana nesne olarak Türban görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:43 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2