tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Timsah Görmek - Rüyada Timsah Açıklaması ve Yorumu - Timsah Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/101931-ruyada-timsah-gormek-ruyada-timsah-aciklamasi-ve-yorumu-timsah-ruya-tabiri.html)

Tarot 17.08.12 21:10

Rüyada Timsah Görmek - Rüyada Timsah Açıklaması ve Yorumu - Timsah Rüya Tabiri
 
Rüyada Timsah Görmek - Rüyada Timsah Açıklaması ve Yorumu - Timsah Rüya Tabiri

Alçak ve hakir düşmana, hain hırsıza, zalim tüccare ve polise delalet eder.

Timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanları bulunduğuna; timsahı öldürürse, düşmanlarına üstün geleceğine işarettir.

Timsahın karada yürüdüğünü görmek, onun çok tehlikeli düşmanlara sahip olduğuna işarettir. Eğer timsah sizi ısırdıysa, yaşamınız tehlike içindedir demektir. Timsahı öldürmek, düşmanlarınızı alt edeceğinize yorumlanır. Gizli düşmanlarınız var demektir. Bu insanlara ve sağlık durumunuza dikkat edin.

Rüyada timsah görmek, gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada timsah güçlü, emir vermeğe ve zayıfları ezmeye alışkın biridir. Rüyada timsah derisinden çanta büyük kısmet ama timsah derisinden ayakkabı ise düşmanın neden olacağı sıkıntıdır.

Rüyada timsah görmek, haşin ve aksi bir kimse ile tartışarak sonunda onunla mahkemelik olacagına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Timsah görmek, polise işarettir. Timsah, hain bir hırsızdır. Zalim ve hain tüccara da işarettir. Timsahın, kendisini denize çekerek bogdugunu gören kimse, bir polisin eline düşer ve polis onun zulmen malını alarak öldürür. Eger timsahtanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkurtulmuş ise mezkur polisten de kurtulur. Rüyada timsah, fiska (günaha), harama, korkuya ve haram kazanca, rüzgarın esmesi ve yol kesicilerden korkmaya işarettir. Bazen timsahı görmek, bogulmak sebebiyle ömrün tükenmesine işarettir. Timsah görmekte hayır yoktur. Bazen timsah, alçak ve hakir düşmana işarettir. Timsahıhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgkarada da görmede hayır yoktur. Timsahı sudan karaya çektigini gören kimse, düşmanına ve borçlusuna galip gelerek istedigini alır. Timsahın etinden, derisinden ve yagmadan bir şeye malik oldugunu görse, malik oldugu miktarca düşmanının malından eline geçer.

Gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin. Eğer timsah yakalayıp sizi yenilgiye uğratırsa, hayatınız gerçekten de tehlike içindedir. Timsahı yenip, onu öldürürseniz, bütün sorunların üstesinden geleceğiniz anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Timsah görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:44 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2