tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Tesbih Çekmek Görmek - Rüyada Tesbih Çekmek Açıklaması ve Yorumu - Tesbih Çek (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/102138-ruyada-tesbih-cekmek-gormek-ruyada-tesbih-cekmek-aciklamasi-ve-yorumu-tesbih-cek.html)

Tarot 18.08.12 21:16

Rüyada Tesbih Çekmek Görmek - Rüyada Tesbih Çekmek Açıklaması ve Yorumu - Tesbih Çek
 
Rüyada Tesbih Çekmek Görmek - Rüyada Tesbih Çekmek Açıklaması ve Yorumu - Tesbih Çekmek Rüya Tabiri

Rüyada yapılan tesbih, saliha bir kadına, helal geçime, veya askerlere işarettir. Allah-u Teala'yı tesbih ettigini gören kimse mü'min bir kimsedir. Rüyada "Subhanallah" dedigini gören, üzüntülü, hapis, hasta veya bir şeyden korkuyorsa Allah-u Teala, ummadığı yerden, üzüntüsünü, hapsini, korkusunu giderir. Eger tesbihi unuttugunu görse, hapse düşer, üzüntü ve kederi girer. Allah-u Teala'yı tesbih ettigini gören kimseden Allah, bütün sıkıntıları giderir. Rüyada farz namazı kılıp, arkası sıra tesbih, tehlil ve tekbir ettigini görse, borç ve zimmetten kurtulmasına, nezir ve ahdini yerine getirmeye işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Tesbih Çekmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2