tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Teklik Bir Numara Olmak Görmek - Rüyada Teklik Bir Numara Olmak Açıklaması ve (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/102482-ruyada-teklik-bir-numara-olmak-gormek-ruyada-teklik-bir-numara-olmak-aciklamasi-ve.html)

Tarot 21.08.12 20:49

Rüyada Teklik Bir Numara Olmak Görmek - Rüyada Teklik Bir Numara Olmak Açıklaması ve
 
Rüyada Teklik Bir Numara Olmak Görmek - Rüyada Teklik Bir Numara Olmak Açıklaması ve Yorumu - Teklik Bir Numara Olmak Rüya Tabiri

Kendini her konuda 'bir numara' olarak, seçilmiş ve sivrilmiş olarak görmek ilgi alanına giren konularda zamanının teki olmaya delalet eder.

Rüyada görülen teklik "Filan adam sahasında zamanının tekidir." sözüne binaen rüya sahibinin sanatında veya geniş ve tedbirinde zamanının teki olmasına delalet eder. Teklik, zillet ve perişanlıktır. Bundan dolayı bir kimse kendisinin tek oldugunu ye yanında kimse bulunmadığını görse, perişan ve fakir olmasına delalet eder.

Bakınız; Vahdet.

Rüyanızda ana nesne olarak Teklik Bir Numara Olmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:50 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2