tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Tambur Görmek - Rüyada Tambur Açıklaması ve Yorumu - Tambur Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/102640-ruyada-tambur-gormek-ruyada-tambur-aciklamasi-ve-yorumu-tambur-ruya-tabiri.html)

Tarot 23.08.12 13:54

Rüyada Tambur Görmek - Rüyada Tambur Açıklaması ve Yorumu - Tambur Rüya Tabiri
 
Rüyada Tambur Görmek - Rüyada Tambur Açıklaması ve Yorumu - Tambur Rüya Tabiri

Beyhude işlerle uğraşan kimseye, batıl şeylere, keder ve üzüntüye; Tanbur bazen vaaz ve nasihate, tanbur çalmak refah ve izzete, güzel zamanları hatırlamaya delalet eder.

Rüyada tambur görmek, boş ve batıl şeylere, zinaya, zar ve satranç oyununa işarettir.

Rüyada tambur görmek, boş inançlarınız olduğuna yorumlanır. Tambur çaldığını görmek sıkıntılarınızın her geçen gün büyüdüğüne işaret eder.

İyi ve güzel haberdir. Bu haber karayolu ile gelir.

Rüyada tambur veya aşık sazı görmek, yalan ve batıl söze yahut güzel bir kadına işarettir. Büyüklerden birinin kendisine bir tambur verdigini gören, sıkıntıdan feraha ulaşır. Evinde tambur çaldığını gören, kedere, bir rivayete göre bela ve musibete ugrar. Tamburunun kırıldığını gören, bela ve musibetten kurtulur. Bir hastanın tambur çaldığını görmesi onun ölecegine işarettir. Tambur sesini dinlemek, batıl sözle, olmayacak vaatlerhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgduymaktır. Bir rivayete göre, beklenmeyen bir haberin duyulmasıdır. Kendisi için başka birinin tambur çaldığını gören, birinin söyledigi yalanı dinler ve ona inanır.

Rüyanızda ana nesne olarak Tambur görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:43 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2