tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Takke Görmek - Rüyada Takke Açıklaması ve Yorumu - Takke Rüya Tabiri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/102652-ruyada-takke-gormek-ruyada-takke-aciklamasi-ve-yorumu-takke-ruya-tabiri.html)

Tarot 23.08.12 14:37

Rüyada Takke Görmek - Rüyada Takke Açıklaması ve Yorumu - Takke Rüya Tabiri
 
Rüyada Takke Görmek - Rüyada Takke Açıklaması ve Yorumu - Takke Rüya Tabiri

Kadın hizmetçiye, evlenmeye, yolculuğa, yöneticiliğe, Kadının başında kakke görmesi evlenmesine yahut erkek çocuğa, Takke yün ve pamuktan ise takvaya, samur vb. gibi deriden ise zalim yönetici yahut patrona delalet eder.

Rüyada takke, daha önce yaptığınız, utanç verici bir olay ortaya çıkacak demektir. Takke almak, hayatınızda bazı değişiklikler yapacaksınız demektir. Eski bir takke görmek hayal kırıklığına uğrayacağınızı haber verir.

Rüyada görülen takke, hanımdır. Takkenin genişligi hanımın maddi refahına, sıkılığı sıkıntı içinde bulunmasına ve beyazlığıda hanımın mütedeyyine olmasına işarettir. Rüyayı gören bekar ise evlenir. Kirli ve yırtık takke, üzüntü ve kedere işarettir. Rüyada takke görmek, yolculuga çıkmaya veya kocasının yüküne tahammül eden veya hanımın yüküne tahammül eden bir erkege işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Takke görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:49 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2