tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > KADIN DÜNYASI > Rüya Tabirleri > T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et

T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri T-U-Ü-V-Y-Z Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Rüyada Taht Görmek - Rüyada Taht Açıklaması ve Yorumu - Taht Rüya Tabiri
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
365

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 24.08.12, 17:56   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Taht Görmek - Rüyada Taht Açıklaması ve Yorumu - Taht Rüya Tabiri

Rüyada Taht Görmek - Rüyada Taht Açıklaması ve Yorumu - Taht Rüya Tabiri

Kişinin eşine, insanın şeref duyacağı şeylere, binite, Döşemesiz taht üzerine oturmak yolculuğa yahut ölüme, Bekar kadının bahtı yüklenerek evine getirmesi evlenmesine delalet eder.

Rüyada taht görmek , en yüksek mevkiye erişeceğinizi gösterir. Tahta oturmak, yüksek bir makam sahibi olacağınıza işarettir.

Rüyada taht görmek, çok yüksek makamlara yükseleceğinize yorumlanır. Tahtta oturduğunu görmek çevrenizdeki insanların saygısını kazanacağınıza işaret eder. Başkasının tahtta oturduğunu görmek, başka insanların size yardım etmesiyle başarı kazanacaksınız anlamındadır.

Rüyada bir tahtta oturduğunuzu gördüyseniz, çok yükselecek ve itibar sahibi olacaksınız demektir.

Büyük ündür. Rüyada görülen taht boşsa kişi büyük bir işe heveslenecek demektir.

Rüyada taht görmek, çok çeşitli şekilde yorumlanır. Rüyasında bir taht üzerinde serilmiş bir halı, kilim veya şilte gibi bir şeyin üzerinde oturdugunu görmek, yolculuga delalet eder. Altında bir şey serili ve üstünde bir şey örtülü oldugu halde bir taht üzerinde yattığını gören düşmanlarını alt ederek, şerefe ulaşır. Eger rüya sahibi fesat bir kimse ise, ve uyumakta ise asılarak ölür. Bir rivayete göre ibadetten vaz geçer. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; bir tahtta oturdugunu gören, ehil ise, büyük bir rütbeye ulaşır, degilse, fena bir ün yapar ve musibete ugrar. Oymalı ve nakışlı bir tahtgören, bir memuriyete girer ve orada dogruluk ile halkın işlerini yapar. Sandal ağacından yapılmış bir tahtta oturdugunu görmek, yüksek bir memuriyete geçecegine işarettir. Cafer-i Sadik'a (RA) göre; rüyada taht görmek sekiz şekilde tabir olunur: Yükseklik, şeref, yolculuk, rütbe, memuriyet, kadir, kudret ve söz geçirme. Bir başka rivayete görede: Rüyada görülen tahtın Uzerinde döşemesi yoksa, yolculuga işarettir. Bazı tabirciler taht, zevcedir, dediler. Melikin (devlet baskanı) evinde döşeli bir taht görse, sonra onun üzerine çıksa mülke nail olur. Taht üzerinde oldugunu gören kimsenin, elinden çıkmış olan şey yine eline döner. Döşemeli bir taht üzerinde bulundugunu gören kimse, dinden gaflet eder, münafık bir kavim üzerine yükselir. Bir kimse, kendisinin güzel biri taht üzerinde oldugunu görse, devlet ve yükseklige, izzet ve şerefe nail olur. 'i Taht ve üzerinde uyku uyunulan her şey rüya sahibinin hanımına ve hepsinin geçimlerine işarettir. Bazı tabirciler, tahtın, rüya sahibinin şereflenecegi, sevinecegi zevce, gemiye ve her türlü binilecek şeylere işarettir, dediler. Döşemesi olmayan bir taht Üzerinde oldugunu gören kimse, ölür yahut uzak bir yere yolculuk yapar. Hanımıyla beraber bir taht üzerinde oldugunu görse, hanımıyla beraber zevk ve sata içerisinde yaşar. Bazı tabirciler, o kimsenin hanımıyla aralannda muhalefet meydana gelir, dediler. Kocası olmayan bir kadın tahtı yüklenerek evine girdigini görse, birisiyle evlenir. Hasta olan bir kimsenin, rüyada tahtının kırıldığını görmesi hastalıktan kurtulacagına, sıhhat ve afiyet bulacagına işarettir.

Tahtta oturduğunuzu gördüyseniz, çok yükselecek ve itibar sahibi olacaksınız. Başkasının tahtta oturduğunu gördüyseniz, başka insanların yardımıyla başarı elde edeceksiniz demektir.

Rüyanızda ana nesne olarak Taht görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
aciklamasi, gormek, ruya, rüyada, rüyada taht açıklaması ve yorumu, rüyada taht görmek, rüyada taht görmek ne anlama gelir, rüyada taht görmek ne demektir, rüyada taht görmek nedir, rüyada taht görmek tabiri, rüyada taht görmek yorumu, tabiri, taht, taht rüya tabiri, ve, yorumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Kahve Falında Taht Görmek Ne Demektir - Kahve Falında Taht Anlamı ve Açıklaması Tarot Kahve Falı 1 04.07.18 18:18
Rüyada Tel Görmek - Rüyada Tel Açıklaması ve Yorumu - Tel Rüya Tabiri Tarot T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri 0 21.08.12 20:35
Taht İlköğretim Okulu Bayburt - Bayburt Taht İlköğretim Okulu Pelince Anaokulu - İlköğretim 0 14.11.10 17:06
Taht Kurmuşsun Kalbime Okyanus Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 08.11.08 02:24
Taht Kurmuşsun Kalbime (Müslüm Gürses) Başak Türkçe Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 20.10.08 18:06


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:29 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2