tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Zilhicce Ayı Görmek - Rüyada Zilhicce Ayı Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99235-ruyada-zilhicce-ayi-gormek-ruyada-zilhicce-ayi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 23.07.12 22:46

Rüyada Zilhicce Ayı Görmek - Rüyada Zilhicce Ayı Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Zilhicce Ayı Görmek - Rüyada Zilhicce Ayı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zilhicce Ayı Rüya Tabiri

Zilhicce ayında görülen rüya, yolculukla yorumlanırsa yolculuk hayırlıdır. Bütün işlerini yoluna koyup sefere çıkabilir. Çünkü bu ay çok mübarek bir aydır. Bu ayın içinde kurban bayramı vardır. Rüyada bu ay içinde bulundugunu ve kurban kestigini veya kurban bayramı namazını kıldığını görmek, borçları varsa ödeyecegine, adakları varsa, yerine getirmesi için uyarıya ve tövbe etmesi gerektigine delalet eder. Bu ay devlet büyüklerinin görevlerinden ayrılmasına da yorumlanır. Çünkü Hz. Ömer'le Hz. Osman (RA) ve Affan (RA) hazretlerinin ölümleri, savaşları hep bu ayda meydana gelmiştir. Bir başka rivayete görede: Rüyada Zihhicce ayında oldugunu veya kurban kestiğini veyahut kurbanhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgbayram namazı kıldığını gören kimsenin, bu rüyası borçlarını ödemesine, yaptığı adakları yerine getirmesine, tevbe etmesine ve sapıklıktan sonra hidayete erişmesine işaret eder. Bazen de bu rüya, alimlerin kaybedilmesine ve devlet adamlarının görevlerinden ayrılmasına işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Zilhicce Ayı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2