tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Zıt Şeyler Görmek - Rüyada Zıt Şeyler Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zıt Şeyler (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99254-ruyada-zit-seyler-gormek-ruyada-zit-seyler-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-zit-seyler.html)

Tarot 24.07.12 00:52

Rüyada Zıt Şeyler Görmek - Rüyada Zıt Şeyler Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zıt Şeyler
 
Rüyada Zıt Şeyler Görmek - Rüyada Zıt Şeyler Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zıt Şeyler Rüya Tabiri

Zıtlık, varlığın devamı için zorunlu olan durumlara delalet eder: Artı (+) kutup eksi (-) kutbu tamamlar; soğuğun karşısında sıcak, iyinin karşısında kötü, imanın karşısında küfür vardır. İnsan, olumlu olandan tarafa tavır koymakla mükelleftir.Zıtlık, varlığın devamı için zorunlu olan durumlara delalet eder: Artı Sağ olan birinin kendini ölmüş görmesi hayatta elde edeceği nasibine; ölünün rüyada sağ görülmesi, onun ahiretteki nasibinehttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgdelalet eder; çünkü zıt şeyler, birbirinin fonsiyonunu (güzelliğini) ortaya koyarlar.

Sağ olan bir kimsenin rüyada ölmüş oldugunu görmek, dünyada bir çok nimete erişecegine delalet eder. Ölü olan bir kimseyi de rüyada sağmış gibi görmek, o ölününhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgahirette iyi bir mevkii olduguna işarettir. Rüyada görülen bütün zıt şeyler daima aksi ile tabir olunurlar.

Rüyanızda ana nesne olarak Zıt Şeyler görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:52 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2