tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Zebur Kitabı Görmek - Rüyada Zebur Kitabı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zebur (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99315-ruyada-zebur-kitabi-gormek-ruyada-zebur-kitabi-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-zebur.html)

Tarot 24.07.12 18:24

Rüyada Zebur Kitabı Görmek - Rüyada Zebur Kitabı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zebur
 
Rüyada Zebur Kitabı Görmek - Rüyada Zebur Kitabı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Zebur Kitabı Rüya Tabiri

Davud Aleyhisselama indirilen Zebur'u görmek Allah korkusuna, zikir ve din" musikiye düşkün olmaya, garip haberler işitmeye, okuma zevkine ve hitabet sanatına vakıf olmaya delalet eder.

Rüyada Zebur görmek, genellikle hayra yorumlanır. Zebur okudugunu gören, güzel ve hayırlı bir iş görür. Abdulgani Nablusi'ye göre, Davut aleyhisselamin Zebur'unu rüyada görmek, yalvarıp aglamaga, tövbeye, ibadete, eglenceden zevk duymaya, egri bügrü ve garip haberler duymaya, okuyup konuşmaktan hisse almaya delalet eder. Salimi'ye göre; dört mukaddes kitaptan biri olan Zebur'u görmek, Allah'ın (C.C) emirlerine her zaman boyun egerek yerine getirdiginize, bu yüzden daima gerek Allah nazarında gerek halkın gözünde iyi bir insan olarak tanınıp kabul edildiginize işarettir. Bir başka rivayete görede: Rüyada Davut (A.S.)'a nazilhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgolan Zebur'u görmek, ölü üzerine aglamaya, tövbe ve Allah korkusuna, ibadete, kalpleri birleştirmeye, dogru olmayan garip haberleri işitmeye ve okumaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Zebur Kitabı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:32 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2