tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Yüze Gülmek Görmek - Rüyada Yüze Gülmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yüze Gül (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99448-ruyada-yuze-gulmek-gormek-ruyada-yuze-gulmek-gormek-aciklamasi-ve-yorumu-yuze-gul.html)

Tarot 26.07.12 22:47

Rüyada Yüze Gülmek Görmek - Rüyada Yüze Gülmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yüze Gül
 
Rüyada Yüze Gülmek Görmek - Rüyada Yüze Gülmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yüze Gülmek Rüya Tabiri

Bir müslümanın, şerrinden korunmak gayesiyle birinin yüzüne gülmesi memnuniyet verici iş ve durumları tercin etmesine ve sadaka vermesine, Dünyalık maksadıyla yahut yaranmak gayesiyle dalkavukluk yapmak karakter bozukluğuna ve iki yüzlülüğe delalet eder...

Dalkavuk, düzenbaz kimselere benzer. Rüyada bir dalkavukla arkadaşlık ettiginizi görmeniz, sizi aldatmak ve menfaat saglamak için, bir takım kimselerin etrafınızda gezindiklerine ve sizi mutlaka alaşağı etmeye çalıştıklarına işarettir. Süleyman Hüseyin'e göre: Rüyada dalkavuk görmek, sadakaya yorumlanır. Bir adamın rüyasında bir kişiye dalkavukluk ettigini görmek, bir günahından dolayı sadaka vermesinin gerektigine delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Yüze Gülmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:18 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2