tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   T-U-Ü-V-Y-Z ile Başlayan Rüya Tabirleri (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/)
-   -   Rüyada Yusuf Suresini Görmek - Rüyada Yusuf Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu (http://www.tualimforum.com/t-u-u-v-y-z-ile-baslayan-ruya-tabirleri/99477-ruyada-yusuf-suresini-gormek-ruyada-yusuf-suresini-gormek-aciklamasi-ve-yorumu.html)

Tarot 26.07.12 23:42

Rüyada Yusuf Suresini Görmek - Rüyada Yusuf Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu
 
Rüyada Yusuf Suresini Görmek - Rüyada Yusuf Suresini Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yusuf Suresi Rüya Tabiri

Rüyasında Yusuf suresini okudugunu veya okundugunu görenek önce bir kötülüge ugrarsa da sonunda hayır ve nimete kavuşur. Çok yolculuk yapar. Gurbete gidip orada menfaat görür. Sıkıntıdan genişlige çıkar. Şerefe, paraya ve bolluga nail olur. Sözünde sadık, emniyetli, iyi kalpli olur, gurbete düşerek mal ve kısmete nail olur. Mala ve büyük bir mevkiye ulaşır, Allah (C.C.) ölüm anında can verişi kolaylaştırır. Fakirlikten zenginlige, sıkıntıdan feraha, alçaktan yüksege ulaşır. Bir başka rivayete görede: Rüyada Yusuf süresini veya ondan bir parçayı okudugunuhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpggörmek; akrabalarından düşmanı çok olmaya işaret ettigi gibi, fakirlikten zenginlige, zilletten izzete, sıkıntıdan feraha ermeye de işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yusuf Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.

Tarot 16.12.12 17:03

Rüyada Yusuf Suresi Görmek - Rüyada Yusuf Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yusuf
 
Rüyada Yusuf Suresi Görmek - Rüyada Yusuf Suresi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Yusuf Suresi Rüya Tabiri

12- Yusuf Suresi:

Rüyada Yusuf süresini veya andan bir parçayı okudugunu görmek; akrabalarından düşmanı çok olmaya işaret ettigi gibi, fakirlikten zenginlige, zilletten izzete, sıkıntıdan feraha ermeye de işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Yusuf Suresi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:30 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2