tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > OYUN > Online Oyunlar > Tam Oyun Çözümleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
The Lord of the Rings Return of the King Tam Çözüm
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1640

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.02.10, 19:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart The Lord of the Rings Return of the King Tam Çözüm

The Lord of the Rings Return of the King Tam Çözüm

The Lord of the Rings Return of the King Tam Çözümü - çöz - The Lord of the Rings Return of the King oyun çözümleri



Return of the King’in oyunu da, filmi kadar çarpıcı ve güzel oldu. Oyunun özelliği, sizi gerçekten oyunun içine sokup, “orada, Orta Dünya’da savaştığınız” hissini veriyor olmasıydı. Ancak oyun zor, gerçekten zor. Bu yazı da, bu güzel oyunu daha rahat oynayıp, Frodo ile Yüzük’ü Mount Doom’a yollamanızı kolaylaştırmak için yazıldı...

Oyun, bildiğiniz gibi, üç ana yoldan geçiyor; Büyücünün Yolu, Kolcu’nun Yolu ve Hobbit’in Yolu. Büyücünün Yolu’nda 7000 yaşındaki usta büyücü Ak Gandalf ile oynuyoruz. Kolcu’nun Yolu’nda Aragorn, Gimli veya okun ve çift kılıcın ustası Legolas ile oynuyoruz. Hobbit’in Yolu’nda ise sadık ve dürüst Sam ileyiz...

EXPERIENCE SİSTEMİ:

Oyunda öldürdüğünüz her yaratıktan belli bir miktarda exp. puanı kazanıyorsunuz ve belli bir puanınız olduğunda seviye atlıyorsunuz. Öldürme stilinize göre az ya da çok puan alıyorsunuz ve aşağıdaki bar dolunca “Perfect” Mod’a geçiyorsunuz, yani hem daha fazla hasar veriyorsunuz, hem de öldürdüğünüz yaratıklardan maksimum puan alıyorsunuz.

Bölüm bittiğinde ise bu deneyim puanlarınız ile değişik saldırı stilleri satın alabiliyor, veya karakterinizi geliştirebiliyorsunuz. Her karakterin kendine has birkaç özelliği var (Aşağıda tüm Upgrade’leri satın alınmış halleri yazılıdır);

Gandalf: Etrafında koruyucu bir kalkan oluşturabiliyor. Menzilli saldırısı büyü. Son seviyeye geldiğinde attığı büyü “okları” hem düşmanlarını yakıyor, hem de onların içinden geçiyor.

Aragorn: Yakın dövüşçü. Menzilli saldırısı ok. Son seviyeye geldiği zaman okları düşmanları yakabiliyor ve Hızlı Saldırısı (İleride açıklayacağım) daha hızlı ve güçlü oluyor.

Gimli: Yakın dövüşçü. Menzilli saldırısı balta. Son seviyeye geldiği zaman baltaları düşmanları yakabiliyor ve Güçlü Saldırısı (İleride açıklayacağım) daha hızlı ve güçlü oluyor.

Legolas: Sandığınızın aksine yakın dövüşçü. Menzilli saldırısı ok. Son seviyeye geldiği zaman attığı oklar hem düşmanını yakıyor, hem de içinden geçiyor. Aynı zamanda Elven Bow Mastery özelliği ile iki hedefe birden aynı anda ok atabiliyor.

Sam: Değişik özelliklere sahip. Yakın saldırıda da, menzilli saldırıda da iyi. Aynı zamanda bir süreliğine görünmez olabiliyor. Görünmezken birini sırtından bıçaklayabiliyor. Son seviyede görünmez kalma süresi uzuyor ve sırttan bıçaklama ile verdiği hasar inanılmaz artıyor.
Düşmanlarınıza birkaç şekilde vurabiliyorsunuz, bunlar;

Menzilli Saldırı: Her karakterin 30 “mermisi” vardır. “Mermileri” ölen düşmanlarınız düşürür. Size menzilli saldırı yapan Orc’lara karşı kullanın.
Hızlı Saldırı: Basit saldırı. Kalkanı olmayan düşmanlarınızı bu özellik ile rahatça yok edebilirsiniz. Adı üstünde, hızlıdır ve ardı ardına darbe indirebilirsiniz.

-Özellik: Swift Justice: İleri seviyelerde alabileceğiniz bu özellik, kalkansız düşmanlarınızı hızlı hareketlerle kesmenizi sağlıyor. Özellikle Black Gate bölümünde ihtiyacınız olacak...

Güçlü Saldırı: Size saldıracak olan dört tür yaratık var oyunda; Kalkansız yaratıklar, okçular, kalkanlı yaratıklar ve mini-boss’lar. Mini-Boss’ları üstlerinde beliren sağlık bar’ından tanıyabilirsiniz. Kalkanlı yaratıklar ve Mini-Boss’lar, onları arkadan vurmadığınız sürece saldırılarınızdan etkilenmezler. Güçlü Saldırı burada devreye girer -bu saldırı ile düşmanlarınızın kalkanlarını kırar ve Mini-Boss’ların korunma gereçlerini düşürürsünüz. Daha sonra hızlı saldırı ile onları alaşağı edebilirsiniz. Ancak Güçlü Saldırı yavaştır ve toparlanma süresi uzundur, genelde sizi saldırıya açık bırakır.

-Özellik: Helm’s Hammer: Yine ileri seviyelerde alabileceğiniz bu özellik ile karakteriniz düşmanına doğru silahını (kılıcını, kılıçlarını, baltasını vs...) çevirerek “dansetmeye” başlıyor. Dans etmek diyorum, hareketleri izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Bu hareketi üstünüze gelen birkaç tane kalkanlı düşman, veya tam karşınızda duran bir Mini-Boss varsa kullanın. Kalkanları anında parçalıyor ve tutturabilirseniz Mini-Boss’ları rahatlıkla öldürüyor.

Fiziksel Saldırı: Etrafınızı sarmış olan düşmanlara karşı kullanmanız gereken bir saldırı. Düşmana zarar vermez, sadece onları geri uçurur. Aynı zamanda kalkansız bir yaratığın gardını düşürmek istediğinizde de kullanabilirsiniz.

-Özellik: Warrior’s Bane/Bane of Sauron: Vakit alan, ama güçlü bir özellik. Bu özellik ile size saldıran düşmanınızı bloklayabilir ve tek hamlede öldürebilirsiniz.

Sırada, bölümler ve onların Tam Çözümleri var.
Miğfer Dibi:

Açık söyleyeyim, filmin ne zaman bitip bölümün ne zaman başladığını anlayamıyorsunuz! Gandalf, Orc'ların arasına sıçrıyor, birden filmden oyuna geçiyorsunuz. Ben film devam ediyor sanıp en yakın Uruk-Hai’den temiz bir kılıç darbesi yemiştim.

Bölüme başladığınız zaman, etrafınızda orklar olacak. Siz dövüşmeye başlayın, birkaç ork öldürdüğünüzde Legolas sizin yardımınızı isteyecek. Bu bölümde zaman limiti yok, bu yüzden size tavsiyem öldürebildiğiniz kadar ork öldürmeniz. Canınız azaldığında veya ork öldürmekten sıkıldığınızda merdiveni kullanarak Legolas’ın yanına çıkın. Size nasıl menzilli saldırı yapacağınızı öğretecek. Karışınızda duran Orc grubunu menzilli saldırılarınızla yok edin.

İşiniz bittiğinde Aragorn sizin yardımınızı isteyecek. Legolas ile beraber iple duvardan aşağıya inin. Orc’ların Miğfer Dibi’nin kapısına ilerlediklerini göreceksiniz. Onlara doğru ilerlediğinizde de mancınıkları göreceksiniz. Üç tane mancınık var, önce soldakini, sonra ortadakini, son olarak ta sağdakini kullanın. Orc’lar temizlenecek ve bölüm bitecek.

Büyücü’nün Yolu

Isengard’a Giden Yol:

Bu bölümde Gandalf ile Fangorn Ormanı’na kaçan Uruk-Hai’leri kovalıyoruz. Biz savaşırken Saruman da sizi yolunuzdan vazgeçirmeye çalışıyor. Bu bölümde gidebileceğiniz tek bir yol var zaten, yolda da arada bir Uruk-Hai’ler ile dövüşüyoruz. Bir ara Gandalf, bir Ent’e “Hasten to Isengard!” diyor. Ondan sonra sizi iki Orc ve bir kütüğün içine girmiş olan bir okçu karşılıyor. Bu noktada, ileride, içinde beyaz küreler yığılı olan dev bir kutu göreceksiniz. Bu kutuya ateş ettiğinizde kutu patlıyor ve etrafındaki her şeye zarar veriyor.

En sonunda bir tepeye geleceksiniz. Aşağıda iki-üç Ent önlerine gelen tüm Orc'ları öldürüyorlar. Sizden 75 Orc öldürmeniz isteniyor. Sorun değil, çünkü Ent’lerin öldürdükleri de sayılıyor. Yokuştan aşağı inin ve size doğru gelen dört orc’u öldürün. Daha sonra ise kaçanları menzilli silahla vurmaya başlayın, size doğru gelenleri de kılıcınızla halledin. Ent’ler Orc’ları kovalarken sizi de tepebiliyorlar, dikkatli olun.

75 Orc’u öldürdüğünüzde, bir yol açılacak. Bu yolu takip edin. Checkpoint’ten geçince bir sürü kule göreceksiniz. Orc’lar “Kuleleri koruyun!” diye bağıracak. Siz atılan oklardan kaçın ve kulelerin altlarında olan patlayıcı “kutulara” nişan alın. Tüm kuleleri uçurduğunuzda, sol tarafta kalan köprüdeki Uruk-Hai’leri öldürün ve köprüyü geçip yola devam edin. Yokuştan aşağı inin, arada bir Orc’lar, arada bir de okçular size saldıracak. Hepsini öldürüp en aşağıya geldiğinizde bir Ent göreceksiniz, bu Ent barajı yıkmaya çalışıyor, ancak Orc okçular ona ateş ettiğinde geri çekilmek zorunda kalıyor. Sizin tarafınızda bir Mini-Boss ve iki okçu, karşı kıyıda, yukarıda da üç tane okçu var. Kendi tarafınızdakileri halledin, karşı kıyıdakileri de büyüyle indirin. Okçuları öldürdüğünüzde Ent tekrar baraja yaklaşacak ve asılacak. Barajın canı yavaş yavaş düşecek, siz de ateş ederek işi hızlandırın. Bir süre sonra hem sizin tarafınıza, hem de karşı tarafa tekrar Orc’lar gelecek. Önce okçuları halledin, ama Ent’in bir canı yok, Experience kazanmak için Ent’in yanmasına izin verebilir ve gelen Uruk-Hai’leri öldürebilirsiniz, çünkü okçular size saldırmıyor. Neyse, en sonunda Ent barajı yıkacak, bölüm bitecek.

Minas Tirith-Duvarın Üstü

İşte, oyundaki en sinir bölüm burası! O yüzden önce geçmiş olsun diyorum. Bu bölümde Gandalf ile Minas Tirith’i savunacağız. Ama Gandalf’ın sizi yanlış yönlendirmede üstüne yok, ne demek istediğimi biraz sonra anlayacaksınız. Bu bölümde Orc'lar surlara merdiven dayıyorlar, biz de onları Fiziksel Saldırı ile geri itiyoruz. Merdivenlerin nereye geldiğini anlamanın yolu mini-map, kırmızı kutular ve merdivenler. Bölüm kolay görünüyor, ama en büyük zorluğu sağ üstteki barda. O bar dolarsa, siz ne yaparsanız yapın Orc'lar Minas Tirith’i ele geçiriyor ve bölüm bitiyor. Siz merdivenleri itince bar birazcık geri gidiyor, sonra tekrar doluyor.

Şimdi, merdivenleri itmenin, en azından surun orta kısmındakileri itmenin kolay bir yolu var, savaşsız bir yol; bölüme başladığınızda orta surun üç yerinde kancalar göreceksiniz; Miğfer Dibi’nde surdan aşağı inmek için kullandığımız kancalar bunlar. Birinden inin, orta sur boyuca uzanan bir çıkıntının üstünde olacaksınız. İşin güzel tarafı, bu yerdeyken merdivenleri itebilirsiniz. Ama surun sol ve sağ tarafındakiler için maalesef bu yol işe yaramıyor.

Belli bir süre sonra, bir Troll’ü bir kuşatma kulesi iterken göreceğiz. Gandalf “Mancınıkları kullanın!!!” diye bağıracak. İşte bölümün en sinir kısmı burası. Haritada iki mancınık noktası görünüyor ama biri ortada yok! Diğeri ise, orta surun sol alt tarafındaki bir kulede. Bu kuleye merdivenle çıkın. Mancınığın yanına gidin ve “Use” halkasının (beyaz/açık mavi, etrafında rünler dolaşan bir halka) içinde durun ve Use tuşuna basın. Mancınık ateşlenecek, iki atışta kule yıkılıyor. İkinci kule diğer uçtan gelecek. Siz, normalde, onu vurabilmek için ikinci bir mancınık arıyorsunuz. Uğraşmayın, sağ surun en ucuna kadar gidin, nişan alın ve kuleye ateş edin. 14 vuruşta kule yıkılıyor. İki kule daha gelecek, onları da yok edin, daha sonra Orc’lar koçbaşı ile saldıracaklar. Sağ sur ile orta surun bitiştiği yerde merdivenler. Oradan aşağı inin, orduyu takip edin ve bu bölümü bitirin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cozum, king, lord, return, rings, tam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
Nat King Cole Resimleri - Nat King Cole Fotografları Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 15.02.12 09:27
Billie Jean King Biyografisi - Billie Jean King Kimdir - Billie Jean King Hayatı Kartal Diger Sporcuların Hayatı ( Biyografileri ) 0 19.07.11 18:42
Jaime King Biyografisi - Jaime King Kimdir - Jaime King Hayatı - Jaime King Yaşamı İpek Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 27.12.10 01:02
I Wait For The Lord-Jeremy Camp Prenses Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 05.06.09 13:02
O God Our Lord ( Keith Green ) Prenses Yabancı Müzik Hit ( En Sevilen ) Şarkı Sözleri 0 14.11.08 02:40


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:45 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2