tualimforum.com  

Geri git   tualimforum.com > OYUN > Online Oyunlar > Tam Oyun Çözümleri
amp;markreadhash=guest" rel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul etrel="nofollow">Bütün Forumları okunmuş kabul et
Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Bütün Forumları okunmuş kabul et


Konu Bilgileri
Konu Başlığı
The Cameron Files 2 Pharaoh’s Curse Tam Çözüm
Konudaki Cevap Sayısı
0
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
 
Görüntülenme Sayısı
1239

Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler
Alt 02.02.10, 19:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart The Cameron Files 2 Pharaoh’s Curse Tam Çözüm

The Cameron Files 2 Pharaoh’s Curse Tam Çözüm

The Cameron Files 2 Pharaoh’s Curse Tam Çözümü - çöz - The Cameron Files 2 Pharaoh’s Curse oyun çözümleri


Hotel
Palmiye ağacının etrafından dolaşarak hotele girin ve içerideki görevli ile konuşun. Size odanızın anahtarını verecek. Demodan sonra ileriye, sola, tekrar sola, sağa ve son olarak da iki kere ileriye gidin. 17 numaralı kapıyı envanter ekranınızdaki anahtar ile açıp içeriye girin.
İçeri girdiğinizde ilk olarak sola dönün ve lambanın önündeki notu okuyun ve anahtarı alın. Yatağın yanındaki masadan hotel ve müzenin broşürünü alın. Tekrar yatağın diğer tarafına geçin ve yatağın üzerindeki çantayı açın. Cameron’un giysilerini çekin ve altından çıkan anahtarı ve feneri alın. Odadan çıkın ve aşağıya, lobiye inin.

Aşağıya indiğinizde oyunun başındaki görevlinin yerinde olmadığını göreceksiniz. Masanın arkasına geçin ve ziyaretçi defterini açın. Moira’nın 18 nolu odada olduğunu göreceksiniz. Siz ziyaretçi defterini incelerken hotelin önüne bir taksi gelecek. Taksiye binin, sizi müzeye götürecek.

Müze
Taksiden indikten sonra ilerleyin ve envanter ekranınızdaki müzenin anahtarı ile kapıyı açın. İçeri girdikten sonra sola dönün ve iki kere ileri gidin ve sağınızdaki kapıdan girin. Girdiğiniz yer müzenin deposu. İleri gidip diğer kapıdan da girin. Merdivenlerden aşağıya inin ve merdivenlerin yanındaki rafa doğru ilerleyin. Raftan penseyi alın. Rafın yanındaki kutuyu pense ile açın ve içindekini alın. Bulunduğunuz kattaki kapı kilitli. Yukarıya çıkıp müzeye dönün.

Sola dönün ve koridorun sonuna kadar ilerleyin. Tekrar sola dönün ve üç kere ilerleyip sola dönün. İki kere ileriye gidin ve duvarın yanındaki cam sandığa bakın. Buradaki Mısır Haçı daha sonra işinize yarayacağı için yerini aklınızda tutun. Tekrar arkanıza dönün ve bir kere ilerleyin. Solunuzdaki kapıdan girin. Burası Moira’nın ofisi. İleriye gidin ve çantayı açın. İçindeki notu okuyun. Şimdilik çantadaki anahtarı alamıyoruz. Sağa dönün ve masanın üzerine bakın. Isfet ile ilgili notu alın ve dosyadaki Ka’nın iki heykeli hakkındaki yazıyı okuyun. Ayrıca dosyadaki hiyeroglifler daha sonra işinize yarayacağı için bunları bir yere not alın.

Sağa dönün ve dosya kabinine gidin. M-P çekmecesinden Maat ile ilgili notu alın. Arkanıza dönün ve karşınızdaki kapıyı envanter ekranınızdaki maymuncuk ile açıp içeriye girin. Burası Al Salem’in odası. İleriye gidin ve masanın çekmecesini açın. Geri dönün ve girdiğiniz kapının yanındaki sandığa bakın. Kilidinin Mısır Haçı şeklinde olduğunu göreceksiniz. Merdivenin yanındaki kapıya gidin ve maymuncukla kapıyı açın. Dışarıya çıktığınızda ayak sesleri duyacaksınız. Sağa dönün ve Mısır Haçının bulunduğu sandığa gidin. Sandığı maymuncuğunuz ile açıp Mısır Haçını alın. Al Salem’in ofisine geri dönün ve sandığı Mısır Haçı ile açıp anahtarı alın. Ofisten çıkın ve sola doğru ilerleyin ve sol merdivenden yukarıya çıkıp kapıya kadar ilerleyin. Bulduğunuz anahtar ile kapıyı açın ve içeriye girin. Soldaki ve sağdaki duvarlarda iki tane oyuk var. Bunları açın. Altara ve duvarın yanındaki sandığa bakın. Odadan dışarıya çıkın ve oyunu kaydedin.

Merdivenlerden aşağıya inin Moira’nın ofisine doğru gidin. İlerlediğinizde bir demo çıkacak. Demodan sora envanter ekranınızı açın ve fenerinizi çalıştırın. Üç kere ileriye gidin. Sağınıza dönün ve yerdeki kabloyu alın. Kapının yanındaki elektrik düğmesine tıklayın ve bulduğunuz kabloyu burada kullanın. Artık etrafı görebiliyorsunuz.

Arkanıza dönün ve iki kere ileriye gidin. Burada oyunu kaydedin ve üzerinde etiket olan kutuya bakın. Etikete baktıktan sonra ayak sesleri duyacaksınız. Hemen kutunun yanındaki siyah heykelin arkasına saklanın. Bir demo çıkacak. Demonun sonunda tekrar hotel bahçesine döneceksiniz.

Hotel
Hotele girdiğinizde solunuzdaki koltukların bulunduğu yere gidin ve masanın üzerindeki kağıdı okuyun. Lobi masasının arkasına geçin ve 18 numaralı odanın anahtarını alın. Yukarıya çıkın ve 18 nolu odanın kapısını, aldığınız anahtar ile açın. İçeri girdikten sonra sağınızdaki çekmeceyi açın. Al Salem’in notunu okuyun. Dolaba doğru gidin ve dolabı açarak günlüğü alın. Günlük şimdilik kilitli ve kilidi müzede, Moira’nın ofisindeki çantada. Odadan çıkmak için kapıya doğru ilerleyin. Kapının önüne geldiğinizde biri kapıya vurmaya başlayacak. Demodan sonra size bir kağıt verecek. Aşağıya inin ve merdivenlerin solundaki koridora girerek bara girin. Sağa dönün ve sandalyede oturan adamla konuşun. Demodan sonra masadaki Cairo Telegraph’ı okuyun. Bardan çıkın ve odanıza dönün. Odanıza giderken sesler duyacaksınız. Odanıza vardığınızda kapısının açık olduğunu göreceksiniz. İçeriye girin ve pencerenin önündeki sandalyeyi alın. Dolabın yanına koyun ve üzerine çıkın. Konuşmalar bittikten sonra broşürden müzeye tıklayın ve müzeye gidin.
Müze
İlk olarak Moira’nın ofisine gidin ve çantasından anahtarı alın. Günlüğünü okuyun. Girişinde perde olan odaya gidin. Her iki duvardaki oyuktan heykelleri alın. Duvarın yanındaki sandığın içindekini alın. Altarın yanına gidin ve boş şişeyi, tüyü, mavi şişeyi ve karıştırma aletini alın. Boş şişeyi kasenin içine, onun da içine tüyü koyun. Sonra onları karıştırın ve yaptığınız karışımda mavi şişeyi kullanın. Odadan çıkın ve Al Salem’in ofisine gidin.

Daha önce anahtar aldığınız sandığın yanına gidin. Aldığınız heykelleri sandığa yerleştirin. Gizli bir çekmece açılacak. Çekmecedeki parçaları bir terazi oluşturacak şekilde ayarlayın. Mavi sıvıyı teraziye koyun. Üçüncü çekmece de açılacak. Çekmeceden kağıdı ve anahtarı alın. Masanın yanına gidin ve kalemlikten kalem alın. Masanın çekmecesini açın ve içindeki defteri alın. Kalemi defterde kullanın ve çıkan yazıları okuyun. Odadan çıkın ve depoya inin.

Yeni aldığınız anahtar ile kilitli kapıyı açın. Tabutun yanına gidin ve zincir kesici ile zincirleri kesin. Notu alın. Arkanıza dönün ve girişin yanındaki lahitin yanına gidin. Lahiti pense ile açın. Müze bekçisinin cesedini göreceksiniz.. Broşürünüzü kullanarak tekrardan hotele dönün.

Hotele vardığınızda lobiye gidin. Edmond size Krallar Vadisi’ne seyahat bileti verecek.

Nil Nehri
Merdivenlerden aşağıya inin ve güverteyi saat yönünde dolaşın. Diğer tarafa geçtiğinizde 2 ve 3 numaralı kabinleri göreceksiniz. İleriye doğru gidin. Merdivenleri ve masaların bulunduğu yeri geçin ve kapıdan girin. Bara gidin ve barmenle konuşun. Konuşma sırasında odaya bir bayan girecek. Barmenle konuştuktan sonra size telepatik olarak Edmond’u bulmanızı söyleyecek. Masanın yanına gidin. Lokumlardan deneyin ve gemi broşürünü alın. Bayanın girdiği kapıdan çıkın, sağa dönün ve 1 nolu kabini geçip merdivenlerden aşağı inin.

Aşağıya indikten sonra sola dönün ve kapının yanına gidin. İskelet anahtarınızı kullanarak kapıyı açıp içeri girin. Kabin listesine bakın. Sağa dönün ve küçük kabine girin. Çekmeceden steteskopu alın. Tekrar sağa dönün ve yolcu listesine bakın. Odadan çıkın ve sola dönün, ileriye gidin ve tekrar sola dönün. 15 nolu oda sizin odanız. Anahtarınızı kullanarak odaya girin. Banyoya girin ve lavaboya tıklayın. Borudan duman çıktığını göreceksiniz. Tekrar koridora çıkın. Sağa dönün ve koridorun sonuna gidin. Duvardaki kapağı açın ve içindeki aleti alın. Bunu yerdeki kapıda kullanın. Duvardaki merdiveni alıp girişe yerleştirin. Oyunu kaydedin ve aşağıya inin.

Fenerinizi yakıp sağınızdaki barile doğru gidin. Çekici alın. Tel kapıdan geçin ve yerdeki yeşil kutuya bakın. Sola dönüp kapıya gidin. Tellerin arasındaki heykele bakın. Buradan çıkın ve tekrar bara dönün.

Merdivenleri çıkarken bir demo çıkacak. Demodan sonra Edmond’un odasına gidin. İçeri giremiyorsunuz. Soldaki merdivenleri kullanın ve geminin solundaki merdivenlerden aşağıya inin. Pencereden bakın. Al Salem Edmond’u hipnotize ediyor. Artık bara dönebilirsiniz.

Bara girdiğinizde barmenin uyuduğunu göreceksiniz. Barmene tıklayın ve anahtarları alın. Bardan çıkın ve 2 nolu kabine gidin. Barmenden aldığınız kabin anahtarları ile kabini açın ve içeri girin. Masanın üzerindeki kutuya tıklayın. Radyoya tıklayın ve çıkan kağıdı alın. Arkanıza dönün ve dolabı açın. Giysilerin birinde anahtar var, bunu alın. Şişenin arkasındaki aynaya tıklayın. Duvardaki resme tıklayın ve steteskopunuzu kasada kullanın. Kasanın düğmesini sağ tarafa 20, ardından sol tarafa 11, sağa 52, sola 20, sağa 40, sola 31, sağa 69, sola 40, sağa 58, sola 51, sağa 90, sola 60, sağa 80, sola 68, sağa 10, sola 80, sağa 0, sola 90, sağa 31 ve sola 0 kere çevirin. Ortadaki düğmeye tıklayın ve kasadaki silahı, metal kutuyu ve kağıdı alın. Odadan çıkın ve Edmond’un odasına gidin.

Hala içeri giremiyorsunuz. 20 numaralı odaya gidin ve anahtarınızı kullanarak içeri girin. Çekmeceden kitabı alın. Arkanıza dönün ve dolaptaki heykeli alın. Odadan çıkın ve Edmond’un odasına gidin. Bavulu açıp kapağındaki işarete bakın. Edmond’a tıklayıp parmağındaki yüzüğe bakın. Banyoya gidin ve sabunu alın. Sabunu Edmond’un parmağında kullanıp yüzüğü çıkarın. Yüzüğü bavulda kullanın. Gözlüğü, dosyayı, pasaportu ve notu alın. Notu okuduğunuzda Edmond’un bir casus olduğunu öğreneceksiniz.

Envanter ekranızdan daha önce radyodan aldığınız notu okuyun. Notta şifreli harfler ve sayılar bulunuyor. Şifreyi çözdüğünüzde notta “KV Mission, highest priority, bring back the eye of isfet. Get rid of the vizier if he, interefers with our plan. confirm explosive arrival.” yazdığını göreceksiniz. Tekrar kargoya inin.



--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
cameron, cozum, curse, files, pharaoh’s, pharaoh’s, tam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar son Mesaj
“Hepimizin amacı Fenerbahçe’nin başarısı’’ Jaguar Fenerbahçe 0 04.12.09 17:40
Secret Files Tunguska Mavi Lord Oyun İncelemeleri 0 19.11.09 23:52
Cameron Diaz Resimleri- Cameron Diaz Fotografları Okyanus Ünlülerin Resimleri 0 13.06.09 22:17
Çağan Irmak’ın son olay filmi ’’ISSIZ ADAM’ Güllü Müzik Haber 4 03.12.08 01:26
Cameron Diaz Hayatı(Biyografisi) Cigde Yabancı Sinema Sanatçılarının Hayatı ( Biyografileri ) 0 31.03.08 20:36


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:54 .


Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2