tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı - Tarot Falı Nasıl Bakılır - Tarot Falı Hakkında Genel Bilgi (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91301-tarot-fali-tarot-fali-nasil-bakilir-tarot-fali-hakkinda-genel-bilgi.html)

Tarot 19.01.12 00:01

Tarot Falı - Tarot Falı Nasıl Bakılır - Tarot Falı Hakkında Genel Bilgi
 
Tarot Falı - Tarot Falı Nasıl Bakılır - Tarot Falı Hakkında Genel Bilgi - Tarot Kartları Hakkında Genel Bilgi

Tarot kartları iki bölümden oluşur. Biri Arcana Majör denilen Büyük Sırlar , digeri ise Küçük Sırlar bölümü denen Arcana Minör’dür. Arcana Majör 22 karttan oluşur. Hayatın gizemli, mistik ve derin yönlerini anlatır. ’0′ numaralı kartla ile başlayan Arcana Majör hayat yolculuğuna başlayan bir kişiyi simgeler. Ve ilk karttan son karta doğru gidildikçe, artan sayılarla birlikte evrensel bilince ulaşmanın evreleri görülür. Ve son kart artık olgunlaşıp bilinçlenmiş ruhu gösterir. Arcana Minör hayatımızın her günhttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgyaşanan, gündelik bölümlerini içerir. 4 adet takımdan oluşmuştur. Asa, kupa, kılıç ve tılsım takımlarından her biri gündelik yaşamın bir yönünü simgeler. Asalar arzularımız ve mücadelelerimizi, kupalar duyguları ve ilişkilerimizi, kılıçlar düşünce ve atılımcılığımızı, tılsımlar ise parayı ve maddi yönümüzü simgeler. Bu takımlar ayrıca astrolojideki elementlerle ve burçlarla da ilgilidir.

Tarot kartları eğlence amaçlı kullanıldığında kehanet değeri olan hiçbir şey vermez. Bu yüzden anlamları derinlemesine araştırmanıza ve öğrenmenize gerek yoktur. Amahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgeğer ciddi bir biçimde kartlarla ilgilenmeyi düşünüyorsanız bu konuda çeşitli çalışmalar yapmalısınız. Tarot oldukça çeşitli olduğu için (Klasik Tarot, Aşıklar Tarotu, İtalyan Tarotu, Rönesans Tarotu …vs.) kartlar ve açılımlar farklılık gösterir. Tarot kartlarınızı seçerken değişik şekilde resimlendirilmiş bir çok desteyle karsılaşabilirsiniz. Bunlardan beğendiğinizi seçip alabilirsiniz. Kartların biri tarafından hediye edilmesi daha iyi sayılsa da siz de alabilirsiniz. Öncelikle bilinmesi gereken Tarot kartlarının enerji depoladığıdır. Kartları kullanmaya başladığınızdan itibaren enerji yüklenmeye başlarlar. Bu yüzden ilk zamanlarda sürekli yakınınızda taşımanız gereklidir. Ayrıca kartların ipek bir kumaş veya özel bir kutuda saklanması tercih edilir. Amahttp://www.tualimforum.com/images/nkt.jpgaslında gerekli olan kendi kartlarınızı sizin resmetmenizdir. Bunun için boş Tarot kartları bulup çizeceğiniz kart sizin için ne ifade ediyorsa onu boş karta aktarmanız gerekir. Bu kartlar size özel olacak ve çok daha fazla enerji depolayacaktır. Bu da algılamanızı kolaylaştırır.


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:07 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2