tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kupa Ası Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91321-tarot-fali-karti-kupa-asi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 12:41

Tarot Falı Kartı Kupa Ası Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kupa Ası Anlamı ve Açıklaması



KUPA ASI

Bulutların arasından uzana kutsal elin tuttuğu kupadan, ebedi hayatın simgesi olan Nilüfer çiçeklerinin üzerine su damlacıkları inmekte. Tarot'un şans getiren kartlarından biri olan Kupa Ası, büyük bir aşk ya da mutlu bir evliliği müjdeler. Kupa Ası su elementinin özünü simgeler. Su; yaşam, sevgi ve verimlilik demektir. Su değişir, yaratır ve temizdir.

Başkalarının etkisinde kalarak yaşamınıza yön veriyorsunuz. Kendi duygularınızla hareket etmeyip başkalarının kendi yaşamları için aldığı kararları uyguluyorsunuz. Duygusal paylaşımlarınızda oldukça bencil davranıyorsunuz. Bu da duygusal yakınlık hissettiğiniz kişiyi kaybetmenize neden olabilir.
http://img560.imageshack.us/img560/2749/kupaasi.jpg
Düz

Büyük bir aşk. Mutlu bir evlilik. Güçlü dostluklar. Mutlu geçen zamanlar. Duyguların güçlenmesi, dostları ve sevgiliyi anlamak. Sağlıklı bir bebek müjdesi.
http://img205.imageshack.us/img205/7045/terskupaasi.jpg
Ters

Mutsuzluk, bitecek bir ilişki. İlişkilerde güvensizlik. Verimsizlik, kıtlık. Beklenenin gerçekleşmemesi. Umutsuzluk, inançsızlık.

Kartal 06.01.13 03:37

Tarot Falı Kartı Kupa Ası Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kupa Ası Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler...


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:43 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2