tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Ölüm Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91324-tarot-fali-karti-olum-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 12:49

Tarot Falı Kartı Ölüm Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Ölüm Anlamı ve Açıklaması


ÖLÜM

Siyah bir zırh giymiş olan Azrail, beyaz atın üstünde yerde yatan bir kralın yanından geçip gitmekte. Kralların bile kaçınılmaz sonu olan Ölüm, veda anlamına gelir. Ölümün at üstünde duran iskelet halinde resmedilmesi, insanoğlunun fiziksel ölümlü olduğunu betimler. Karttaki beyaz at bedensel isteklerimizi anlatırken, ölümün elinde tuttuğu siyah bayraktaki beyaz gül yaşamı simgeler. Gül tümüyle açılmıştır. Güneşin doğması yeni bir günün geldiğinin, nehrin sert akışı ise kendi gelişimimizin bir değişime, yeniden doğuşa doğru gittiğinin işaretidir. Bu kartın içeriği, fiziksel ölüm değildir, eski benliğin yok olup, yenisinin ortaya çıkışı anlatılır. Ölüm eski fikirlerin gidip, yenilerinin gelmesini sağlar. Eskiye ait düşünceler, kavramlar yenilenecektir. Aynı zamanda ölüm zamansız ayrılıkların da bir göstergesidir. Akrep burcu tarafından yönetilen Ölüm kartı, cinsel tutkuların da yöneticisi sayılır. Bu kart kaçınılmaz değişimlere ve değişken yapıdaki insanlara işaret eder.

Yaşadıklarınızı zihninizden sildiniz, silmenin verdiği acıyı ne yazık ki hala yaşıyorsunuz. Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz. Ancak yaşadıklarınızı unutmak için kendinize biraz zaman tanıyın. Kendinizle hesaplaşma dönemi kolay bir dönem değildir. Bundan sonra ayrılışın net ve olumlu bir şekilde sona ermesi için neler yapmanız gerektiğini düşünmelisiniz. Çünkü geleceğe olan bakış açınız berrak olmalı ancak böyle kolay geçiş yapabilirsiniz. İlişkilerde ise oturup partnerinizle konuşmanız gerekebilir. Bu onunda bu ayrılığı kabul etmesinde önemli bir adım atmasında yardımcı olacaktır.
http://img836.imageshack.us/img836/9559/57779420.jpg
Düz

Önlenemeyen büyük bir değişim. Kişinin ruhsal dünyasında yeni bir dönem. Eski fikirlerin değerini yitirmesi, yeni düşüncelerin hakimiyeti. Bir ilişkinin bitmesi, boşanma. Hastalık , ölüm, kayıp. Terk edilmek.
http://img824.imageshack.us/img824/8986/terslm.jpg
Ters

Ölüm tehlikesi atlatma. Bir felaketten kurtulma. Mecburiyet, bir işi zorla yapma. Beklenen yavaş gelişen bir değişim. Siyasi istikrarsızlık, ihtilal. Kamusal bir felaket. Bir liderin ölümü

Pelince 13.02.15 14:11

--->: Tarot Falı Kartı Ölüm Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Ölüm Anlamı ve Açıklaması

Teşekkür ederim


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:02 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2