tualimforum.com

tualimforum.com (http://www.tualimforum.com/)
-   Tarot Falı (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/)
-   -   Tarot Falı Kartı Kılıç Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması (http://www.tualimforum.com/tarot-fali/91327-tarot-fali-karti-kilic-sekizlisi-anlami-ve-aciklamasi.html)

Tarot 19.01.12 12:57

Tarot Falı Kartı Kılıç Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kılıç Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması


KILIÇ SEKİZLİSİ

Kartta genç bir kadının elleri, kolları bağlanarak tutsak edildiği görülüyor. Gözleri sıkıca bağlanmış kadının ayaklarının altı bir çamur tabakasıyla kaplı. Etrafı ise kıpırdamasına izin vermeyen kılıçlarla çevrili. Uzaklarda ise bir kale görülmekte. Bu kart bir kısıtlanma devresinde bulunulduğunun işaretidir.

Kısa bir süre önce yaşadığınız ayrılık hala sizi üzüyor. Ancak hayat hala devam ediyor ve güzel günler sizi bekliyor. Artık özgürsünüz. İstediklerinizi yaparak hayatınızı renklendirebilirsiniz.
http://img687.imageshack.us/img687/659/kilisekzls.jpg
Düz

Kaderde sıkıntılı bir dönem. Kısıtlanma, gelip geçici bir hastalık. Gözaltı, tutukluluk. İsteklerine gem vurma. Utangaçlık, davranışlarını kısıtlama. Dayanıklılık ve sabır isteyen bir durum. Gereken sabır gösterilirse, sorunların aşılacağı yönünde bir işaret. İhanete uğramak. Çaresiz hissedilmesine rağmen engellerin aşılması.
http://img29.imageshack.us/img29/285...kilisekzls.jpg
Ters

Kısıtlamalardan kurtulma, özgürlük. Depresyon, sinirsel rahatsızlık. Şartların olgunlaşması, harekete geçmek için uygun zaman. Gösterilen çabalara rağmen beklenen sonuca ulaşamama.

Tolga 07.12.17 16:51

Tarot Falı Kartı Kılıç Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması
 
Tarot Falı Kartı Kılıç Sekizlisi Anlamı ve Açıklaması

Teşekkürler


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:36 .

Powered by vBulletin Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 RC 2